Fullversjon 

23000 følger fake fitness-jente

Ukjent person utgir seg for å være crossfit-stjernen Suzanne Svanevik fra Bergen.

Treningsvideoene til crossfit-utøver Suzanne Svanevik er sett av mange millioner og gjort 18-åringen fra Loddefjord ved Bergen berømt langt bortenfor byen med de syv fjell.

Vi i Omag har blant annet skrevet om den videoen som kroppsprinsessen spilte inn i USA for en tid tilbake, og som både ble elsket og hatet for sin noe frekke stil.

Les mer: Sjekk denne syke treningsvideoen

Men berømtheten har sin pris, og for en tid tilbake oppdaget tydeligvis en eller annen luring at Suzanne ikke hadde noen side på Facebook. Det ble raskt fikset, og nå er det over 23 000 som har trykket "liker" på det som tilsynelatende er idrettsutøver Suzanne Svanevik sin Facebook-side.

18-åringen har uten hell forsøkt å få nettsamfunnet til å stenge fake-siden, foreløpig uten hell. Og i dag ba hun om hjelp fra alle sine nærmere 200 000 fans på Instagram.

Jeg må bare opplyse om at denne siden absolutt ikke styres av meg, noe dere sikkert forstår utifra noe av det som blir publisert. Jeg setter veldig pris om dere kan rapportere den!! This page is not controlled by me, so i would appreciate if you could report it!! skriver hun.

Personen bak den falske Facebook-siden oppdaterer kontinuerlig med bilder og videoer som han eller hun stjeler av Suzannes ekte profiler, og ved første øyenkast er det lett å la seg lure. Men ser man nøyere etter, blir det jevnlig også lagt ut innhold som ikke hører hjemme der.

- Selfølgelig har jeg det (rapportert den selv, også). Men vet ikke helt hvordan jeg skal få de til å faktisk slette den jeg. Takk anyway, skriver hun i en kommentar til de mange som lover å rapportere den.

Her finner du den falske Facebook-siden til crossfit-stjernen - vi sender gjerne oppfordringen videre om å rapportere den.

Her kan du se den mest populære av Suzannes treningsvideoer, som er sett av over 20 millioner. Garantert ekte vare. Og hvis du ikke vet nøyaktig hva crossfit er, så skal det ifølge trening.no være en idrettsform som innebærer trening med stor variasjon og høy intensitet ved at hele kroppen tas i bruk. :

Liker du denne saken?