Fullversjon 

Åpen for Paradise-sex

- Jeg visste at kunne ting skje. Jeg er jo bare et menneske, sier Negar Khan fra Paradise Hotel.

Norske Paradise Hotel har hittil vært reneste Barne-TV i forhold til den danske versjonen, der superelskeren Mads Gleager (27) har seg som en kanin med flere av damene.

I onsdagens danske program hadde han sex med den mørke skjønnheten Maria en hel natt, først i sengen, så i svømmebassenget, og deretter tilbake i sengen - uten dyne (til høyre).

Se klipp fra den danske Paradise-sexen her

I den norske utgaven har ryktene gått om sex mellom Ida Gran og eks-kjæresten Rune, men Ida avviste denne uken dette i OnlineMagasinet.

- Jeg var fast bestemt på forhånd ikke å ha sex foran kameraene, uttaler hun.

Så kategorisk er ikke Bollywood-stjernen Negar Khan (24) når det gjelder sex på TV-hotellet.

- Da jeg sa ja til å bli med i Paradise Hotel, visste jeg at ting kunne skje. Når du glemmer kameraene, blir du deg selv. Jeg er bare et vanlig menneske. Og skjer det noe, så skjer det noe. Det var det jeg tenkte på forhånd, sier Negar til OnlineMagasinet.

Bollywood-yndlignen har allerede innrømmet at hun fort glemte kameraene.

- Det er umulig å huske på at kameraene er der 24 timer i døgnet. Du blir altfor sliten hvis du skal tenke på det hele tiden, fortsetter Bollywood-skjønnheten, som sist uke ble kåret til Drømmekvinnen av gutta på hotellet.

Om det virkelig blir hotell-sex på henne, vil Negar naturlig nok ikke si noe om. Deltagerne risikerer enorme bøter hvis du avslører noe på forhånd.

- Dere får bare følge med på serien. Men jeg angrer iallfall ikke på noe. Jeg visste at det som skjedde, det skjedde. Det er ikke noe jeg kan forandre på i ettertid - enten det dreier seg om å være naken i dusjen eller sex, sier hun hemmelighetsfull.

Liker du denne saken?