Fullversjon 
SKJØNNHETEN SOM FORSVANT: Omag-babe og realitydeltager Silje Winther før og etter noen uker på Robinsonøya. (Foto: Erlend Stokkedal og privat).

Baben ble et Robinson-skjelett

- Jeg merket at trusa begynte å henge, sier Omag-babe og Robinson-deltager Silje Winther.

Som Omag-babe er Silje Winther (26) fra Stokke i Vestfold kjent for både flotte pupper og deilig rumpe, men etter deltagelsen i årets Robinsonekspedisjonen var det så som så med de sexy formene.

Se Silje som Ukens Babe - før formene forsvant!

- Haha, ja. Jeg skjønner meg fortsatt ikke på folk som mener at skjønnheten kommer innenfra. Ikke engang blinde mennesker syns dette er pent, fastslår Silje overfor Omag.no.

Søndag kveld la hun ut før- og etterbilder fra sitt Robinson-eventyr på bloggen sin. Og 26-åringen har rett: Noen direkte skjønnhet var ikke modellen etter noen uker med øydiett.

- Jeg ble filmet første gang jeg fikk tilgang til et speil, og jeg må innrømme at jeg fikk sjokk. Min første tanke var egentlig: Herregud, skal dette vises på TV. Jeg så jo ut som et vandrende skjelett. Helt jævlig.

- Hvor mye hadde du gått ned?

- Jeg veide meg faktisk ikke. Tror jeg gikk ned fire - fem kilo. Ikke så dramatisk, men på min kropp syntes det godt.

- Merket du at kiloene forsvant underveis på øya?

- Ikke egentlig. Jeg var jo ikke akkurat feit på forhånd, heller. Det eneste jeg kjente var at bikinitrusa begynte å bli litt slapp over rumpa. 

- Er det virkelig så dårlig med mat på øya?

- Ja, det er lite mat. Absolutt. Det går i pinnebrød og ris og vann. Bare de gangene det var mat som premie i konkurranser, fikk vi noe ekstra. Grønne epler, nøtter, hermetikk og grønnsaker var helt kongepremier!

- Du er blitt en mester i å bake pinnebrød, med andre ord?

- Nei, det var stort sett andre som tok seg av den bakingen.

- Er du virkelig så dårlig til å lage mat at selv pinnebrød ble for avansert?

- Haha nei. Det var mer det at jeg tok meg av matlagingen når vi fikk litt ekstra. Jeg er ganske god til å lage mat, men så ikke på pinnebrødbaking og riskoking som mitt kall.

 - I et intervju med oss for noen uker siden påsto du at du smatting er mer plagsomt enn sult - mener du virkelig det?

Les mer: Smatting er verre enn sult

- Ja. Jeg skjønte meg ikke på de som sutret over lite mat. Tåler du ikke det, så har du ingenting i Robinsonekspedisjonen å gjøre. Jeg har ikke fått noen varige men, og tar gjerne turen til øya igjen om anledningen byr seg.

- Så det er helt greit å leve på ris og pinnebrød?

- Ja det går helt fint. Dessuten hadde jeg med meg kryddermix som min personlige gjenstand, og det hjalp på smaken. Pinnebrød var alltid dagens høydepunkt. 

- Hva var det første du spiste etterat du kom i land?

- Det gikk i bacon. Massevis av bacon.

- Du skal spille inn musikkvideo, hører vi. Det betyr kanskje at tits and ass er back on track?

- Jeg har iallfall laget min første låt. Den handler ikke om hverken rumpa mi eller puppene mine, men jeg skal spille inn en musikkvideo, ja.

- Du er iallfall nok en syngende puppemodell - kan vi vente mer av deg enn av ex-megapupp Lene Alexandra og den noe pipesyngende Linni Meister?

- Jeg håper at folk vil høre låta mi fordi de syns den er kul. Jeg mener iallfall at den er det.

Har du glemt Linni Meisters mye omtalte Robinson-video? Her kan du se den - og høre! 

Liker du denne saken?