Fullversjon 
VARMER I VINTERKULDA: Her er Winter Fantasy-jentene fra 2010. (Foto: www.winterfantasy.no)

Bikinibabes er heitere enn kakao

Og nå jakter Winter Fantasy 2011 på hardføre modeller.

Vi tror bikinibabes varmer vel så bra i skisporet som kakao og Kvikk Lunsj. Partykonseptet Winter Fantasy har iallfall vært en stor suksess i flere år, og 5. mars braker det nok en gang løs med lettkledde babes i alpinløypene.

Trysil er første vintersportssted som får besøk av glamourmodellen Janis Maria Wilson og hennes vakre kollegaer.

- På dagtid holder vi bikinishow i bakken, og om kvelden skal vi være vertinner og ha motevisning og undertøyshow på utestedene, forteller Janis Maria til OnlineMagasinet (øverst til høyre).

Glamourmodellen, som også har vært med i Charterfaber, har ansveret for å finne hotte babes til arrangementet i samarbeid med Red Carpet Agancy, som står bak Winter Fantasy-konseptet.

- Men vi er fortsatt på jakt etter modeller som vil jobbe for Winter Fantasy. Vi trenger fire jenter over 20 år som kan tenke seg å være med på dette, forteller Wilson.

Modeller som er interessert kan ta kontakt med henne på epost: post@janismaria.com eller vi i OnlineMagasinet kan formidle kontakt, tlf 91773366 eller arne@onlinemagasinet.no.

Første sted som får besøk av bikinibabesene er som nevnt Trysil 5. mars. Deretter følger Geilo 12. mars, Hovden 26. mars og Beitostølen 16. april.

Du kan lese mer om Winter Fantasy 2011 på www.winterfantasy.no

Liker du denne saken?