Fullversjon 
Babes i Jotunheimen, fra venstre Jeanette Helen Bohnhorst, Maylen Olsen og Jeanette Sommer.

Bikinibabes i minus 12!

Vår Ukens Babe Jeanette Helen Bohnhorst kjørte hundespann i bikini i Jotunheimen. Se bilder og video!

- Stivere frysepupper har jeg vel aldri hatt, sier bergensjenta Jeanette Helen Bohnhorst (23), som du onsdag ettermiddag får se kjøre hundespann i bikini i Jotunheimen på TV2s "Waschera".

Se videoinnslaget nederst i saken

- Det var minus 12 ute, og en bitende vind. Vi fikk vite at det dreide seg om 45 effektive kuldegrader, forteller Jeanette Helen, som er en av kandidatene til å bli Årts Babe 2008 her hos oss i OnlineMagasinet.

Bakgrunnen for bikinistuntet var en samling som modellbyrået Model Factory hadde med noen av Norges beste glamourmodeller på Eventyrhytta i Jotunheimen sist helg.

TV2s "Waschera" var på plass for å lage en reportasje om de heite damene i vinterkulda, og fikk tre av jentene til å kjøre hundespann i bikini til ære for fotografen.

- Det aller kaldeste var akkurat i det jeg tok av meg klærne. Jeg har garantert aldri vært med på noe kaldere, men det var kjempegøy og absolutt verdt det, sier modellen Jeanette Sommer (29) fra Bergen.

På TV-innslaget ser jentene svært så blide og fornøyde ut, men for Jeanette Helen har ikke alt bare vært fryd og gammen i ettertid.

- Hehe nei, jeg ligger med feber og vondt i halsen i dag. Så det var straffen, avslører hun.

- Men uansett, syk eller ikke, så er dette noe av det morsomste jeg har vært med på som modell, og det var absolutt verdt all frysingen, fastslår hun!

Se videoinnslaget på TV2s Web-TV her:


Du kan se mer av modellene på nettsidene til Modelfactory her.

Liker du denne saken?