Fullversjon 
CÆSAR-BABES: Vanessa Borgli (t.v.) og Ingeborg Sundrehagen Raustøl kaster litt av klærne sine i den første utgaven av FHM på norsk. Under ser du de to fra rollene sine i TV 2-såpen.

Cæsar-stjerner kaster klærne

Hotel Cæsar-skuespillerene Vanessa Borgli og Ingeborg Sundrehagen Raustøl kaster klærne og snakker ut om sine sex-opplevelser i den første utgaven av For Him Magazine (FHM) på norsk.

Nok et internasjonalt livsstilmagasin for menn forsøker seg på norsk. Denne gangen er det FHM, ett av verdens største herremagasiner, som satser på en finkulturell utgave av Vi Menn.

Tidligere har blant annet Playboy, Slitz og Euroman gitt opp sine norske utgaver.

Skuespillerne Vanessa Borgli (t.v.) og Ingeborg Sundrehagen Raustøl fra Hotel Cæsar kaster litt av klærne i en bildereportasje i bladets førsteutgave.

Vanessa Borgli spiller vanligvis rollen som bitchen Sue Astrid, mens Ingeborg er den uskyldige Mai i TV2-såpen.

De to jentene snakker blant annet åpent ut om sitt forhold til offentlig sex.

- Jeg gjorde det en gang på en bensinstasjon på vei opp mot Lillehammer. Vi trodde ingen så det, men det var tydelig at noen fikk det med seg fordi noen av bilene kjørte frem og tilbake flere ganger, avslører Vanessa Borgli.

Ingeborg Sundrehagen Raustøl innrømmer at hun en gang gjorde det på en brygge i Hellas, hvor hun trodde det var folketomt.
- Så viste det seg at det selvfølgelig var folk der allikevel, forteller Cæsar-stjernen.

Liker du denne saken?