Fullversjon 
(Faksimile fra www.visitdenmark.no og Pepsis hjemmesider)

Dejlig å være Marielle

Glamourmodell Marielle Mathiassen (20) er dejlig pige i reklamefilm for Danmark.

Under slagordet 'Det er dejlig å være norsk - i Danmark' spiller den kjente Fredrikstad-baben Marielle Mathiassen en sexy dansk pige i ny reklamekampanje for Danmarks turistmyndigheter.

Se reklamefilmen med Marielle her

Danmark lanserer annonsekampanjen på nettet for å finne norske prøvekaniner som skal teste ut hvordan det er å feriere i vårt naboland utenfor sommerferien.

- Selv om vi hadde 'all time high' i fjor med 2,5 millioner norske overnattinger i Danmark, er det fortsatt noen få nordmenn igjen som velger andre feriemål. De skal vi forsøke å finne, sier en munter Vidar Mørch, turistsjef i VisitDenmark i Norge.

I reklamekampanjen skal nettbrukerne 'avsløre' hvem som er ekte dansk av fire ulike karakterer - blant annet den svært så sexy kledde Marielle.

Marielle Mathiassen fra modellbyrået MSR ble nylig kåret til Vi Menn-piken 2007 - se bilder av den brystfagre skjønnheten her.

I disse dager er hun også å se som reklamefigur for Pepsi (til høyre).

LES OGSÅ: Nakenmodell blir Pepsi-babe

20-åringen fikk mye omtale for noen måneder siden etter å ha vært den første norske baben som har posert naken i den engelske storavisen The Sun.

SE BILDENE: Norske Marielle naken i The Sun

Liker du denne saken?