Fullversjon 
HOTTE DANSEJENTER: Viva-medlemmene Nina Fjalestad (fra venstre), Mia Victoria Caroline Juul, Pernille Victoria Snopestad og Anette Tonna slik de fremstår i denne ukens utgave av mannebladet Alfa.

Disse ble sensurert av NRK

- Feigt, mener fotograf Rolf-Ørjan Høgseth, som har tatt bildene av dansegruppen Viva for Alfa.

Dansegruppen Viva stjal all oppmerksomheten til fotografene da de entret den røde løperen under årets Spellemann i hvitt undertøy.

Egentlig skulle de vært enda mer nakne. Gruppen er kun iført maling i musikkvideoen My City til Erik og Kriss. Og slik skulle de også vært på prisutdelingen, men NRK sa nei og atter nei.

- Vi var i forhandlinger med NRK, og det var en drakamp helt til slutt. Men damene ble litt mer påkledd enn vi hadde tenkt på forhånd, forteller Kristoffer "Kriss" Tømmerbakke til VG Nett.

Fotograf Rolf-Ørjan Høgset har tatt de heite bildene av Viva som publiseres i mannebladet Alfa denne uken, og han mener NRK er feige som ikke torde å la jentene fremstå på samme måte som i musikkvideoen.

- Vi ser nakenhet rundt oss over alt, og slik Viva gjør det på en kunstnerisk måte, er det både estetisk og ufarlig, sier Høgset til Omag.no.

- Jeg tror vi får se mer til Viva framover, og håper dansetroppen kan være et seriøst og veldrevet alternativ til en del mindre seriøse aktører vi har sett innen bransjen der flotte damer viser mye hud, utttaler fotografen, som de siste årene har bygget seg opp til å bli en av Norges mest kjente magasinfotografer.

For et år siden fikk han også mye oppmerksomhet for nakenbildene av Paradise Hotel-deltager Maren Edvardsen Kallhovd.

Se Rolf-Ørjans bilder av Paradise-Maren her.

Den tidligere Ungkaren-kjendisen Anette Tonna (30) er kreativ leder for dansetroppen, som startet med et enkelt arrangement på utestedet Emil & Samuel i Oslo for noen år siden.

- Det ble en stor snakkis, og derfra har alt ekskalert. Jeg kan sikkert telle 50 forskjellige ting vi har vært de første i Norge til å gjøre. Og showene blir bare villere og flottere for hver gang, sier Tonna til bladet Alfa.

- Målet er ikke å levere et show som folk skal stå å følge med på en hel kveld, men heller hvile øynene på når showet stopper opp.

Modell og danser Pernille Victoria Snopestad (19) beskriver gruppen slik overfor Alfa:

- Vi har et veldig profesjonelt forhold til jobben vår, og det handler mer om skuespill og high fashion enn sex.

Sex??? Nei det kunne da aldri falle oss inn å tenke på det når vi ser disse damene.... men uansett hva du tenker er det bare å løpe og kjøpe mannebladet Alfa - ti sider med deilige Viva-dansere i bladet som kommer ut mandag 12. mars!

Liker du denne saken?