Fullversjon 

Dissse kroppene klikket vi villt etter

Sjekk hvilke deilige damer som var mest populære blant våre lesere i 2012.

2013 ligger foran oss, og vi lover at våre lesere kan se frem til et hav av fantastiske Ukens Babes på våre nettsider.

Bak oss ligger 2012 der mange av våre babes har blitt lagt merke til. Blant årets største stunt var den nakne boligbaben Thea Nicoline Follestad, som havnet i alle landets nettaviser etter å ha stilt opp splitter naken i et boblebad på taket av en leilighet på Gründerløkka i Oslo.

Les mer og se nakensjokket: Naken-thea skapte boligsjokk

Våre to nakenakere Lisa Bakkejord og Linda Tollefsjord fikk omtale i Tysklands største avis for sin deltagelse i VM i nakenaking, der Lisa tilslutt endte som nummer tre.

Se bildene: Her er vårt VM-lag i toppløsaking

Kanskje ikke så overraskende er bilder og video av vår elskede (og av noen ikke fullt så elskede) Paradise-baben Iselin Michelsen også blant det som har gitt mest klikk på våre nettsider i år. 

Ikke minst har hennes frekke badekarstripp vært svært populær.

Men - det er faktisk ikke alltid skandaler og medieomtale som gjør en babe populær. Noen ganger blir de bare populære ved å være søte, sjarmerende og sexy.

To av våre mest populære Ukens Babes i fjor er nemlig helt ukjente for folk flest, men elsket av gutta. Det dreier seg om to jenter fra Finnmark, nemlig Sanne Småvik fra Hammerfest og fiskerbaben Benedicte Johansen fra Mehamn.

Se bildene: Benedicte er Norges heiteste fisker

Se bildene av populære Sanne Småvik

Benedicte Johansen (til høyre), som til daglig jobber ombord i en tråler, hadde aldri drømt om at hun skulle bli så populær:

- At så mange skulle se bildene mine hadde jeg ingen aning om. Men når det likevel skjedde, kan det kanskje skyldes at overskriften om "Norges heiteste fisker" tiltrakk seg en god del oppmerksomhet. I tillegg kommer jeg jo fra en liten bygd der alle kjenner alle, så folk blir vel litt ekstra nysjerrige, innrømmer fiskerbaben over for Omag.no.

- I og med at jeg jobber i et trålermiljø med 99 prosent menn, trekker vel det også noen ekstra kikkere. Dessuten var jeg selv veldig fornøyd med at bildene ble litt annerledes. Det var ikke noen pyntelig "sailorbabe", men ekte oljehyre, slog og fiskegarn!

Liker du denne saken?