Fullversjon 

Her er Årets Gatebilbabe

Cecilie Felice Westgård (22) fra Trysil vant med hett sceneshow. Se alle bildene fra kåringen!

Norges mest sexy kranfører Cecilie Felice Westgård fra Trysil ble i helgen kåret til årets Gatebilbabe med et hett show på Vålerbanen i Hedmark, der sommerens store Gatebilfestival gikk av stabelen.

Cecilie Felice danket ut åtte andre sexy jenter, blant annet Linn Levanger - som gjorde seg bemerket tidligere i år i realityshowet "Wipeout" på TVNorge.

- Jeg tror jeg vant fordi jeg fikk veldig god kontakt med publikum. Og fordi jeg er unik - ingen jenter er som meg, sier en jublende Cecilie Felice til OnlineMagasinet.

Til daglig sitter den råsexy dama i toppen av en anleggskran, men hun har hatt suksess som modell det siste året.

Blant annet har 22-åringen gjort seg bemerket i Frøken Norge-kåringen og som en av de ti finalistene i FHMs Forsidejakten.

- Jeg har alltid vært veldig opptatt av biler. Drømmebilen er en Audi R8 - ingen slår den! Derfor var det veldig gøy å vinne Gatebilbabe-kåringen, sier Cecilie Felice, som er tilknyttet modellbyrået Showmodels.

Hun overtar babe-tronen etter fjorårets vinner Hanne Marie Bratteng, velkjent som tidligere Årets Babe hos oss.

- Jeg håper Gatebil-seieren skal gi meg mange nye opplevelser. Jeg kommer til å satse på å være med på det jeg har mulighet til, fortsetter Trysil-jenta.

I juryen som stemte henne til topps satt blant annet glamourmodellen Cathrine Aschim, som kom rett fra naken-protest mot tyrefekting i Spania.

For tiden er Cecilie Felice også aktuell som finalist i modellkåringen Glambattle, og skal blant annet være med på et promoshow på Tiger Tiger i Fredrikstad kommende fredag.

Gatebil hadde fått med seg TV-kjendis Alex Rosén som konferansier på helgens aftertrack-show, der det selvsagt ikke var mangel på damer.

I tillegg til kåringen av Årets Gatebilbabe holdt de sexy Aftertrack-jentene det gående med show til langt utpå morgenkvisten natt til søndag.

Her er de åtte Gatebilbabe-finalistene, f.v. Anne-Cathrine Westby, Linn Levanger, Susanne Ringstad, Margit Monsen, Cecilie Felice Westgård, Caroline Antonsen, Anita Skogstad og Cecilie Andersen:

Liker du denne saken?