Fullversjon 

Paradise-Iselin: Trekantsex i fylla

- Jeg har hatt trekantsex i fylla, avslører Iselin Michelsen (til høyre), som sammen med Camilla Karlsen Bøvollen er årets Paradise Hotel-babes.

Bli VIP og se de USENSURERTE bildene av Paradise Hotel-babesene Camilla Karlsen Bøvollen og Iselin Michelsen.

Allerede i begynnelsen av januar skrev vi at Iselin Michelsen (21) fra Fredrikstad og Camilla Karlsen Bøvollen (20) fra Oslo kom til å være årets Paradise Hotel-babes, og selvsagt fikk vi rett.

Idag onsdag ble mange av vårens deltagere i Paradise Hotel offentliggjort. Og ifølge Iselin Michelsen kan vi se frem til en ellevill sesong fra sexhotellet i Mexico. Programmet har premiere 12. mars.

– Jeg blir så glad i fylla. Jeg har kledd av meg. Strippet og tatt helt av. Jeg gjør ugjennomtenkte ting, og til og med hatt trekantsex i fylla, sier modellen til TV2s God Kveld, Norge.

Se bildene av Iselin som Ukens Babe her.

Også til oss i Omag.no har hun tidligere innrømmet at hun kan være ganske vill, men nektet å innrømme hva som er det villeste hun har gjort.

- Nei vet du hva, det kan jeg ikke si!

Hva med det nest villeste?
- Aldri i livet!

Er du så vill?
- Ja. Skinnet kan bedra.

Kamilla Karlsen Bøvollen ble landskjent da hun samlet inn penger til nye silikonpupper på Facebook for et par år siden. Hun var også en av finalistene våre til å bli Årets Babe i fjor.

– Jeg tror folk tenker på glamourmodeller som utrolig oppmerksomhetssyke og usikre på seg selv. Jeg tror også folk tenker på folk som en glamourmodell som veldig løs, eller løssluppet. Alle har jo sine dumme utsagt, men jeg føler ikke at jeg er noen typisk glamourmodell-personlighet, sier Camilla til God Kveld, Norge.

Se bildene av Camilla Karlsen Bøvollen som Ukens Babe her.

Her er alle de ti Paradise Hotel-deltagerne som foreløpig er offentliggjort av TV3:

Fredrik Tvedten (22) fra Oslo. Personlig trener hos Sats.

Kristin E. Gjelsvik (25) fra Bergen. Bor i Oslo og jobber som salgssjef.

Dennis Poppe Thorsen (22) fra Stavanger. Bartender, vakt og ryddegutt på Beverly Hills Fun Pub i Stavanger.

Nina Svorkås (21) fra Trondheim. Butikkmedarbeider og student.

Stian Torbjørnsen (29) fra Fredrikstad. Musiker og entertainer.

Alina Lapteva (23) - opprinnelig fra Russland men bosatt i Tromsø. Har jobbet litt som modell ved siden av å være hjelpepleier.

Bjørnar Bommen (24) fra Våle i Vestfold. Utdannet snekker, men jobber som metallarbeider.


Liker du denne saken?