Fullversjon 
DEBUTEN: Lillian Müller var 24 år gammel da hun poserte på forsiden av Playboy for første gang.

Her er Lillians Playboy-karriere

Hun nådde ikke opp som Miss Norway, men Lillian Müller (52) er Playboys mest fotograferte modell gjennom tidene. Hele ni ganger har hun prydet ulike forsider. Se dem alle her.

Hugh Hefner har vært en av de viktigste mennene i mitt liv, sier Lillian Müller (52) i onsdagens TV 2-program.

Dokument 2 har laget en reportasje om tidenes mest fotograferte Playboy-modell i Playboy Mansion, der hun i flere år bodde sammen med den legendariske Playboy-gründeren, Hugh Hefner.

- Uten Hef ville jeg fått et kjedelig liv i Norge. I stedet ble det et eventyr!

Karrieren som modell tok ikke av i Norge for Grimstad-jenta Lillian. Som 18-åring deltok hun i skjønnhetskonkurransen Miss Norway, men nådde ikke til topps.

Etterhvert la hun planene om å bli lærer på hylla, og tok modell-utdannelse ved London Academy of Modelling. Her ble hun beste elev i klassen, og startet sammtidig karrieren som pin-up modell med bilder i både London Sun, Daily Mirror og Sunday Times.

24 år gammel møtte hun Hugh Hefner, og dermed var det gjort. I august 1975 var hun Playboy Playmate of the Month for første gang, og året etter ble hun Playmate of the Year.

Totalt har Lillian prydet forsiden av hele ni ulike Playboy-magasiner - inkludert den norske utgaven i januar 1999. Norske Playboy ble som kjent lagt ned etter kort tid. I tillegg har hun vært med i et 50 talls ulike andre reportasjer i det legendariske herremagasinet.

Siden har hun også spilt i en rekke filmer både i Europa og USA. Nå bor hun i California med sin fotograf-kjæreste Maurice Rinaldi, og har ingen planer om å gi opp karrieren.

Sammen med han lager hun nå sin egen 2004-kalender med 12 nye, lettkledde bilder.

Og hvis du lurer på hvordan hun klarer å holde seg i så god form, er svaret enkelt:

Hun har aldri røkt, aldri drukket kaffe, og er avholdskvinne. Hver dag tar hun 300 situps og 300 leg-ups. Hun tar trappene istedenfor heisen såsant det er mulig. I tillegg trener hun på helsestudio fire ganger ukentlig.

- Dessuten tror jeg at det er viktig å tenke positivt hver eneste dag. Men vitaminpiller og spesialkost har jeg ingen tro på, fastslår sex-bomben.

Liker du denne saken?