Fullversjon 
NYTT RUMPESTUNT: Den omdiskuterte kunstnerbaben Marianne Aulie har lagt ut dette bildet av stumpen sin på Twitter.

Her er Marianne Aulies champagne-rumpe

Kunstneren har publisert bildet av sin nakne rumpe som ble til champagneglass.

Da kunstnerbrødrene Aune og Vebjørn Sand åpnet Galleri Sand i New York i fjor, fikk de mye omtale for å servere champagne i glass utformet som rumpa til kunstnervenninnen Marianne Aulie (38).

I natt la Aulie ut bildet på nettet av sin nakne rumpe som ga inspirasjon til glassene.

- Bildet champagne glasset er tegnet etter, lyder den korte teksten under bildet, som Aulie har lagt ut på minibloggen Twitter.

Utover det står det ingenting om omstendighetene rundt fotografiet, men det ser ut til å være tatt med en mobiltelefon i mørke.

Aune Sand har tidligere demonstrert rumpe-glassene overfor VG.

- Man skal alltid helle litt utenfor sånn at man får følelsen av at det renner champagne nedover rumpa til Marianne, har Sand uttalt til VG Nett.

Marianne Aulie er velkjent for å bruke nakenstunt i markendsføring av kunsten sin.

I november i fjor stilte hun truseløs hos Senkveld-gutta på TV 2 - og raste etterpå mot kanalen for å ha brukt en upassende kameravinkel.

Senere har kunstnervennen Aune Sand innrømmet at det var et publisity-stunt.

For noen år siden brukte hun også sin nakne rumpe i en annonse for Galleri Sand. Annonsen førte til enorm omtale da Aftenposten bestemte seg for å sensurere den.

For et par år siden stilte Marianne Aulie naken opp i en omfattende fotoreportasje i mannebladet FHM.

Men selvomom hun er kjent for lite klær, så har Aulie har utvilsomt råd til å fylle opp klesskapet sitt. I 2007 tjente hun nærmere to millioner kroner på de fargerike maleriene sine.

Liker du denne saken?