Fullversjon 
BACKSTAGE-PIKENE: Årets finalister i kåringen av Vi Menn-piken under fotograferingen av finalebildene, fra venstre Maren Stornes, Klaudia Anna Burman, Ariel Søyland, Silje Yri og Sabina Wold.

Hvem blir årets Vi Menn-pike?

Disse fem kjemper om den tradisjonsrike nakenmodell-tittelen.

Kampen om Norges mest tradisjonrike babe-tittel er igjen igang. De nærmeste ukene skal fem jenter konkurrere om tittelen Vi Menn-piken 2013 (ja, 2013 - papirblader ligger jo litt etter i tid).

De fem er stemt frem av bladets lesere, og nå skal den endelige vinneren kåres.

Se alle våre nakne Omag-babes

Se alle våre nakne Omag-babes

Ariel Søyland (21) fra Vesterålen i Nordland var julebabe hos oss senest for noen uker siden, og gjorde seg i fjor bemerket da hun var først ute med å ha sex på Paradise Hotel.

- I am one of a kind, sier Ariel til Omag.no når vi spør hvorfor hun bør vinne Vi Menn-tittelen.

Om det holder vil tiden vise - her kan du iallfall se flere bilder av henne som Omag-babe.

Klaudia Anna Burman (20) fra Namsos i Trøndelag skrev vi om senest for noen dager siden i forbindelse med solariumkjeden Brun og Blid sin modellkonkurranse.

Hun dukket opp fra ingenting ifjor, og er av mange fotografer spådd en lysende modellkarriere.

- Mange gutter sier at jeg er pen,, og at det er noe spesielt med blikket mitt. Det er også mange som kommenterer at jeg har en fin kropp. Men selv blir jeg jo mest glad når noen sier at de liker personligheten min, og ikke bare er opptatt av hvordan jeg ser ut, sier Klaudia til Omag.no.

Se flere bilder av deilige Klaudia her.

Silje Yri (23) fra Eidsvoll er kanskje Norges deiligste kassadame, og velkjent for alle som har vært på Gatebiltreff. I fjor var hun en av finalistene til tittelen Årets Gatebilbabe, men klarte ikke å nå helt til topps.

- Det blir veldig vanskelig å slå de andre fine Vi Menn-jentene, men jeg skal gjøre mitt beste, og er veldig fornøyd uansett med finaleplass, kommenterer hun.

Se flere bilder av Silje som sexy bilvasker.

Maren Stornes (27) fra Fredrikstad er en av veteranene i babe-bransjen. Hun startet som julebabe hos oss for mange år siden, og har prydet forsiden på Vi Menn flere ganger. I 2012 lagde hun nakensjokk på Gatebiltreff da hun danset splitter naken på scenen sammen med Stian Thorbjørnsen fra Paradise Hotel.

- Jeg står midt oppi flytting så jeg får ikke sagt noe om det akkurat nå, sier en opptatt Maren da vi kontakter henne for å høre hva hun mener er hennes største fordeler.

Se de usensurerte bildene fra Gatebils frekkeste sceneshow.

Siste babe ut er Sabina Wold (19) fra Kristiansand. Denne skjønnheten klarte Vi Menn å snappe som modell rett foran nesa på oss - men vi lover at Omag sine lesere får se mer til henne etterhvert.

- Jeg tror jeg kommer lengst ved bare å være meg selv. Men jeg vet jo at gutta liker puppene mine, sier Sabina.

Avstemningen om Vi Menn-piken startet natt til fredag og varer i ca en måned.

Liker du denne saken?