Fullversjon 
EVENTYR: Miranda Otto som Eowyn i "Ringenes Herre: To tårn" - premiere mandag 18. november. (Foto: New Line Productions)

Klart for ny Ringenes Herre

18. desember er det verdenspremiere på "Ringenes Herre: To tårn". Titusenvis av billetter er allerede forhåndssolgt. Se To Tårn-traileren her.

Hvis du er Ringenes Herre-fan, men ikke har sikret deg billetter til premieredagen 18. desember, kan du iallfall både se og laste ned traileren til filmen nå.

Ved å klikke deg inn på denne adressen har du alle muligheter:

www.apple.com/trailers/newline/the_two_towers

Allerede i juni kom traileren til "Ringenes herre - To tårn" på nettet, men da kun på noen fansider som ikke taklet den enorme pågangen fra ivrige nettsurfere. Nå ligger traileren tilgjengelig på en side med stor kapasitet.

"Ringenes Herre: To tårn" er som de fleste vet oppfølgeren til den Oscarvinnende "Ringenes Herre: Ringens Brorskap".

Ringenes Herre av J.R.R. Tolkien regnes av millioner verden over som det mest fantastiske eventyr som noensinne er fortalt. Romantrilogien beretter om maktkampen rundt den beryktede "Herskerringen."

I Peter Jacksons regi er filmtrilogien Ringenes Herre et vågestykke uten like - tre filmer lages samtidig i løpet av en produksjonstid på ett og et halvt år.

"Ringenes herre: Ringens brorskap" hadde premiere 19. desember i 2001, til fantastiske kritikker over hele verden, og fikk hele fire Oscarstatuetter.

"Ringenes Herre" tar oss med tilbake til Midgard, og er en fantastisk fabulering over et utrolig eventyr - satt i en tid før den skrevne historie, da menneskene delte verden med udødelige alver, mektige trollmenn, flittige dverger og hobbiter.

Verdenspremieren på "Ringenes Herre: To tårn" i Norge går av stabelen i Colosseum kino onsdag 18. desember kl. 00.02 (natt til 18.12).

Den tredje filmen i serien, "The return of the king", får premiere julen 2003.

Liker du denne saken?