Fullversjon 
(Foto: linni.blogg.no)

Linni hjem til innbrudd

Kjendismodellen og kjæresten frastjålet verdier for 150 000 etter Argentina-tur.

Den sexy modellen Linni Meister fikk sjokk da hun kom hjem igjen på selveste bursdagen sin i går torsdag etter en Argentina-reise.

Frekke innbruddstyver hadde nemlig stjålet verdier for 150 000 fra leiligheten hvor hun for tiden bor sammen med sin kjæreste Bernhard Berntzen.

- Blant annet hadde de stjålet TV-er, stereoanlegget, og vært frekke nok til å pakke opp gaver fra julekalendren min. De har faktisk sittet i leiligheten, pakket opp alle gavene, tatt med seg det dyreste og latt resten ligge igjen, forteller Linni på bloggen sin linni.blogg.no.

På reisen fra Argentina til Norge ble hun også frastjålet mobiltelefonen sin.

Ekstra leit syns Linni at dette ble starten på 23-årsdagen hennes, som hun etter planen skal feire på utestedet Stravinsky i Oslo i dag, fredag. En rekke modeller er invitert til bursdagfesten.

- Vet ikke om jeg har så lyst til å feire nå. Uansett. Nå skal vi gjøre det beste ut av det, ved å spise god mat og drikke litt vin, fortsetter den vakre modellen.

Linni Meister skal etter ryktene å dømme ha vært i Argentina for å delta i innspillingen av TVNorges nye realityserie "Wipe Out".

Modellen har selv forkynt på bloggen sin at hun og kjæresten har vært i Argentina, og flere lesere kommenterer at tyvene rett og slett har lest seg til at leiligheten sto tom før de slo til.

Liker du denne saken?