Fullversjon 

Linni synger julen inn

Julevideoen til den brystfragre modellen er klar. Se og hør låten her!

SISTE: Se Linnis "My ass" video usensurert her!

At modellen Linni Meister (23) er smellvakker å se på, er det få av gutta som benekter. Men kan hun synge? Det vil sikkert bli diskutert til evig tid, men blondinen har ingen planer om å gi seg bak mikrofonen.

- Ånei, dere blir nok ikke kvitt meg og stemmen min så lett, sa Linni lattermild til OnlineMagasinet for noen uker siden.

Nå prøver superbaben å skape julestemning med sin karakteristiske stemme og en ny versjon av Band Aid-låten "Do They Know It's Christmas".

- Det er en ganske alvorlig låt. Men litt sexy er den selvsagt også, sa Linni til OnlineMagasinet da vi avslørte planene for låten tidligere i høst.

Nå er videoen sluppet på Youtube, der Linni synger sammen med to andre søte babes, glamour-kollega Alexandra Engelhart (21) og sykepleier Linda Elden (33).

I spissen for det hele står den svenske DJ-en John Astericks, eller Olle Johansson som han egentlig heter.

Pengene fra salget skal - i likhet med den opprinnelige Band Aid-singelen - gå til veldedighet.

- Det blir ikke riktig å tjene penger på en slik låt, i hvert fall ikke som handler om folk i Afrika som sliter. Dessuten har jo mannen som har lagd denne sangen heller ikke tjent penger på den, så da blir det helt feil at vi gjør det. Det er det fantastiske budskapet i sangen som vi falt for, uttaler Linni til P4.

Se og hør Linnis julelåt her:

Liker du denne saken?