Fullversjon 
DEBATTEN RASER: Debatten raser usensurert på nettet om Marianne Aulie (til høyre) og hennes påståtte voldtekstmenn. (Faksimile fra Youtube)

Marianne Aulie henges ut

Debatten raser på nettet om Marianne Aulies påståtte voldtektsmenn. Nå blir kunstneren selv hengt ut.

I et radioprogram mandag offentliggjorde kunstneren Marianne Aulie navnene på to kjendismenn hun hevder forsøkte å voldta henne for 14 år siden.

Her kan du si din mening hos oss.

På flere nettforum raser debatten usensurert om saken, blant annet på Youtube og Nakenprat.com. Mange er ikke nådige i sin kritikk av kunstneren.

- Hørte klippet på radio, men tror hun juger. Hun var visst full og krakilsk og noen måtte holde henne nede for at hun ikke skulle hoppe fra 4. etasje, heter det i ett av innleggene.

- Dette er utrolig smakløst. Tenk om du ble hengt ut på denne måten. Aulie er en mediekåt drittkjerring, skriver en annen.

- Uansett om dette skulle stemme eller ikke er det helt klart at Marianne Aulie går ut med dette for å skape blest om seg selv og kunsten sin.
Hun viste at hun gjorde noe ulovlig da hun spydde dette ut i eteren.

At hun velger å fortelle dette til P3 lyttere og ikke politiet sier til om troverdigheten hennes. Marianne Aulie = Attention whore, skriver en tredje debattant.

- ... forresten liker jeg klovnebildene hun maler, men tror hun selv er den største klovnen i denne saken, er det også en som melder.

Andre støtter den kjente kunsterkvinnen fullt ut. 'SKYLDIG' står det med store, røde bokstaver i på ett debattforum, illustrert med to store portretter av de mannlige kjendisene.

Liker du denne saken?