Fullversjon 

Nå er hun heitest på nettet

Gatebilbabe Annette Soknes (18) er mest søkt på nettet. Og nå kan hun komme på Kremtoppen, Norges heteste kjendistoppliste.
Klikk her for å stemme.

Siste: Annette klatret nesten helt til topps og er nå Norges nest mest populære dame ifølge Kremtoppen - bare slått av Petter Northugs kjæreste Rachel Nordtømme. Stem henne frem på topp neste uke!

Nå kan trøndelags deiligste dame havne på topplisten blant norske kjendisdamer, og danke ut storheter som kronprinsesse Mette-Marit og skiprinsessesn Therese Johaug.

Det er nettportalen Sol.no som presenterer vår Ukens Babe og Gatebilbabe Annette Soknes (18) som utfordrer til kjendistopplisten Kremtoppen.

Ukens Babe, Gatebilbabe og Vi Menn-pike i løpet av kort tid gjorde henne til den mest ettersøkte norske dama på nettet sist uke.
Klikk her for å stemme.

- Det er jo bra for meg, men litt slitsomt også. Jeg får sikkert 100 venneforespørsler på Facebook om dagen, og menn ringer og vekker meg om morgenen for å spørre hvordan jeg har det, forteller nydelige Annette til OnlineMagasinet.

Klarer du å danke ut Mette-Marit på Kremtoppen?

- Jeg skal iallfall få alle venner og bekjente til å stemme på meg, så får vi se hva som skjer. Men jeg skal vel ikke ta noe for gitt på forhånd, sier Annette.

Du hadde nettopp din første kjøretime?

- Ja, det gikk sånn passe. Jeg har jo øvelseskjørt mye privat, men jeg var ikke så flink til å se i speilene, og fikk beskjed om at jeg kjørte for fort!

LES OGSÅ: Endelig ekte BIL-babe

Annette startet sin modellkarriere som Ukens Babe hos oss for en måneds tid siden, og ble kort tid etter kåret til Årets Gatebilbabe.

Se Annette som Ukens Babe her - selvsagt også usensurert!

Og den rålekre 18-åringen mangler ikke ambisjoner.

- jeg vil gjerne på forsiden av blader over hele verden! Det skal jeg få til, for jeg er flink til å lytte, flink til å lære raskt og kan være ganske sjarmerende når jeg vil, sier Annette til OnlineMagasinet.

Klikk her for å stemme.

Liker du denne saken?