Fullversjon 
UTE AV LEKEN: Tre modeller er hittil disket fra Frøken Norge på grunn av nakenbilder i Vi Menn. (Faksimiler fra Vi Menn)

Nakenmodeller raser mot Frøken Norge

De diskede modellen Anita Lindvall og Cathrine Holtlien raser mot Frøken Norge og mener missearrangøren driver forskjellsbehandling.

Nytt nakensjokk for Frøken Norge!
Missegeneral Geir Hamnes vil ikke ha nakenmodeller og har disket tre jenter som har meldt seg på missekonkurransen.

Nå slår den profilerte glamourmodellen Anita Cecilie Lindvall fra modellbyrået MSR tilbake. Lindvall var blant annet finalist til Vi Menn Piken 2006 og ble i helgen disket fra Frøken Norge.

I et innlegg på sin blogg går hun til hardt angrep mot missekåringen.

- Det er flere som har stilt opp i Vi Menn, men Geir Hamnes (missegeneral red. anm.) ser gjennom fingerne med det fordi han mener de har stor sjangs. Dobbeltmoral heter det! raser glamourmodellen.

- Nakenbilder er nakenbilder uansett hvordan man vrir og vender på det. Når det er en regel som sier "ikke latt seg fotografere naken i kommersiell sammenheng" så er akt, Vi Menn, Lek og alt under en kategori: NAKEN, skriver Lindvall.

Tre jenter er hittil disket fra Frøken Norge 2007. OnlineMagasinet kjenner til det er minst tre jenter til blant årets påmeldte kandidater som har posert nakne for Vi Menn.

Blant disse er trønderjenta Natalie Sæter (23), men nakenbildene av henne har Frøken Norge godtatt.

- Natalie Sæther spiller ikke på sex og framstår ikke som en glamourmodell på samme måte som de andre, sier Bjørn Engberg i Frøken Norge til Side2.no.

Ett av de mer lettkledde bildene av Natalie fra Vi Menn i 2005 som sirkulerer på nettet er blant annet publisert på nettsiden Nakenprat.com.

I tillegg til Anita Lindvall (21) fra Oslo ble Janette Walstad (20) fra Trondheim i helgen kastet ut av missekåringen på grunn av nakenbilder i Vi Menn.

Se bildene av Anita Lindvall i Vi Menn.

Se bildene av Janette Walstad i Vi Menn.

Sist tirsdag ble Cathrine Holtlien (19) fra Vågå diskvalifisert av samme grunn.

- Det er klart veldig urettferdig hvis noen får posere nakne, og andre ikke. Likt får være likt, sier Cathrine til OnlineMagasinet.

LES OGSÅ: Angrer ikke på nakenbildene

Anita Lindvall mener naken-regelen aldri ville eksistert hvis ikke Frøken Norge hadde vært en del av amerikanske Miss Universe.

- Der er det jo veldig tabu å vise brystvorter. Men hva med å sette aldersgrensen på Frøken Norge opp til 21? Siden alkoholgrensen er det i USA og ikke 18 som Norge? kommenterer glamourmodellen.

Frøken Norge-sjef Geir Hamnes utelukker ikke ytterligere diskvalifiseringer.

- Vi har fått mange tips om både det ene og det andre, men jeg har bedt de som tipser oss om å komme med bevis. Gjør de det, så skal vi selvfølgelig behandle alle likt, sier Hamnes ifølge VG Nett.

Liker du denne saken?