Fullversjon 

Ny nakenskandale for Vanessa

Private nakenbilder av Disney-stjernen Vanessa Hudgens (20) lekket på nettet igjen.

For to år siden skapte den smellvakre High School Musical-stjernen Vanessa Hudgens nærmest kaos på nettet da private nakenbilder av henne kom offentligheten for øye.

Bildene, der hun blant annet poserte splitter naken i speilet, hadde hun tatt med sin egen mobiltelefon.

LES OGSÅ: Tenåringsidol naken på nett

Bildene gjorde Vanessa mer berømt enn noen gang. I ettertid har stjernen likevel sagt at hun syns det var svært pinlig, og at hun angrer på at hun tok bildene.

Nå har det likevel skjedd igjen - nye private bilder der råsexy Vanessa poserer toppløs og kyssende foran speilet har havnet på nettet.

Hudgens har uttalt at hun ikke vil kommentere de nye bildene, men stjernens advokater har sendt truende brev til de store kjendisidene i USA og krevd at bildene fjernes.

Vi tar likevel sjansen på å vise dem her - dog med noen søte stjerner over det aller helligste. I tilfelle Vanessa skulle være sjenert. Men - vi tror egentlig ikke det.

Passende nok er Vanessa aktuell med komedien «Bandslam», som har premiere i USA i neste uke. Her spiller hun sammen med jevnaldrende Aly Michalka alias Keely Teslow i Disney-serien «Phil of the Future» og Taylor Callum i Disney-serien «Cow Belles».

Liker du denne saken?