Fullversjon 
Bildet av Maren Kallehovd er gjengitt med tillatelse fra fotograf Rolf-Ørjan Høgset - www.rolfie.no

Paradise-Maren i nakenbilde-trøbbel

Det ble bråk da Paradise Hotel-kjendis Maren Kallhovd lørdag la ut lenke til bilder av seg selv splitter naken på bloggen.

Maren Kallhovd (22) fra Oslo har fått mye oppmerksomhet for sin deltagelse i Paradise Hotel, og mindre populær blir hun nok ikke etterat hun idag lørdag la ut en lenke på bloggen sin til en rekke helt nye og smakfulle nakenbilder av seg selv.

Men fotografen som har tatt bildene ble ikke blid da han fikk vite at realitykjendisen har avslørt photoshooten, og fikk raskt Maren til å fjerne lenken.

Se også: Silje Winther fra Paradise Hotel kaster klærne som Ukens babe

Opptatt med poker-NM
- Jeg er nå i Riga og skal begynne å spille i NM i poker i dag, så jeg orker ikke å gi noen kommentarer til det nå. Vi får eventuelt ta det når jeg kommer tilbake, sier Maren da vi ringer for å be henne si noe om de flotte bildene.

- Men du har lagt ut lenke til bildene på bloggen, så vi vil jo gjerne lage en sak om det. Er du sikker på at du ikke vil si noe?

- Nei, det passere ikke nå. Men du får bare skrive, så får vi eventuelt lage noe mer ut av det når jeg kommer hjem.

Fotografen: Hvilke bilder??
Nakenbildene av Maren Kallhovd er tatt av fotograf Rolf-Ørjan Høgset (37) fra Drammen, og han blir veldig paff da Omag.no ringer og ber om en kommentar til bildene.

- Hva, hvilke bilder? Hva vet du om det?

- Maren har lagt ut en lenke på bloggen sin til en rekke veldig flotte bilder som du har tatt, blant annet hvor hun er helt naken.

- Har hun gjort det? Det har hun ikke lov til. Det kan hun virkelig få trøbbel med, utbryter Høgset.

- Ok, det vet jeg ikke noe om. Men i og med at hun har lagt dette ut på bloggen sin, så kommer vi jo til å skrive om det.

- Jeg må legge på nå og snakke med Maren.

Risikerer søksmål
Ti minutter senere ringer Høgset tilbake. Han mener Maren har vært ubetenksom når hun har lagt ut lenke til bildene, fordi hun har skrevet kontrakt om salg av rettighetene.

- Hun kan risikrere store erstatningssøksmål hvis bildene kommer ut nå. Hvis du ikke vil lage vanskeligheter for Maren, kan du heller få publisere et bilde som ikke er solgt, og lage en sak ut i fra det, sier fotografen, som blant annet har jobbet med profilerte artister som Stella Mwangi, Tone Damli og Aylar.

Totalt var flere titalls bilder av den populære Paradise-deltageren lagt ut på nettsidene til Høgseth. På noen av dem er hun splitter naken, blant annet mens hun kaster vann over seg i en jacuzzi. på andre er hun sensuelt dekket til med hvite og lilla stoffer.

Både lenken fra bloggen og bildene på fotografens hjemmeside er nå tatt bort.

Takket først nei
Omag.no snakket med Maren Kallehovd i forrige uke, og spurte henne da blant annet om hun kunne tenke seg å være Ukens Babe hos oss. Det takket hun nei til da.

- Jeg har bestemt meg for at jeg ikke ønsker å kaste klærne i noe magasin, uttalte hun til oss da.

Men siden har hun åpenbart ombestemt seg.

- Ja, det stemmer nok at hun i utgangspunktet ikke ønsket det. Men hun fikk et tilbud om å stille på bilder som hun selv kunne ha full kontroll over, og da bestemte hun seg likevel for å takke ja, forteller Rolf-Ørjan Høgset.

- Jeg er frilanser og kunne tilby henne mer kontroll enn hun ville fått om et magasin hadde hatt rettigheten på bildene. Og etterpå syns hun at det var mer morsomt enn hun hadde trodd.

Hemmelig svømmeanlegg
Bildene er tatt i et offentlig svømmeanlegg, men fotografen vil ikke avsløre hvor.

- Det får folk bare lure på, kommenterer han.

Ifølge Høgseth vil det vil ta litt tid før alle bilden kommer på trykk. Foreløpig er det også hemmelig hvilke magasiner som kommer til å trykke dem.

- Men jeg kan love at det kommer til å skje mye  rundt Maren og disse bildene i tiden fremover!

Liker du denne saken?