Fullversjon 
(Skjermbilde fra TV3/Paradise Hotel)

Paradise-Maren: Vi hadde ikke sex

Seerne og journalister lar seg lure gang på gang på gang.

Før årets norske Paradise-sesong skrev vi at det ikke kom til å bli noe virkelig TV-sex denne gangen.

Flere kjendisnettsider påstår gang på gang det motsatte, men alt tyder hittil på at det bare er seere og journalister som lar seg lure.

LES OGSÅ: - Bare tørrjukking

Senest i går hevdet TV 2s God Kveld, Norge på sine nettsider at fjorårets deltager Niklas Vindel gjør Paradise-comeback med TV-sex. Men hans partner Maren Kallhovd fastslår at det er bare tull og tøys.

- Kos dere med linken under =)... Men det var ikke noe mer enn klining.. Og det ble hvertfall ikke noe sex, som det står at det ble..., skriver hun på sin Facebook-side.

Den påståtte TV-sexen skal foregå førstkommende mandag, da både Niklas og Maren sjekker inn på nytt.

Niklas på sin side påstår at han fikk snøret i bånn med Maren:

– Det ble kanskje litt mer enn klining også, så jeg synes Maren tok meg veldig godt imot, uttaler Niklas til God Kveld, Norge.

Maren Kallhovd har i løpet av årets Paradise-sesong også blitt filmet i heftig klining med både Mads Figenschou Hansen og Kim Høgås Hansen.

Med tittelen "Årets første TV-sex" ble seansen med Mads slått stort opp da Paradise Hotel-sesongen startet. Men dette skal altså bare være sprøyt.

- Jeg har fått masse spørsmål fra dere, og mange av dem er angående Paradise Hotel. Og veldig mange av dem handler om hvordan jeg syns det var å ha sex med Mats. Som sagt så hadde jeg ikke sex med Mats. Hadde jeg hatt det så hadde jeg ikke hatt noe problem med å si det, men det hadde vi ikke, skriver Maren på bloggen sin.

Liker du denne saken?