Fullversjon 

Playboy-Kristine jakter på norsk mann

Norges Playboy-sensasjon Kristine Sjulstok er i landet, og den rå blondinen fra Haugesund sjekker gjerne opp en norsk mann!

BERGEN (OnlineMagasinet.no): Playboy har kåret henne til en av sine 100 mest sexy damer for tiden, og nå har Kristine Sjulstok (24) endelig landet i Norge.

Riktignok har hun ikke bodd i Haugesund siden hun var ni måneder gammel, er Kristine en vaskeekte norsk blondine.

Hun er den fjerde norske dama som har kommet på forsiden av et Playboy-magasin, og nå skal 24-åringen promotere sitt sjarmerende vesen og flotte kropp i Norge en uke.

Første stoppested er Bergen, med et ekte Playboy-party på utestedet Tiger Tiger fredag kveld.

- I morgen lørdag reiser jeg videre til Haugesund der familien min kommer fra. Neste uke står Oslo for tur, forteller Kristine Sjulstok til OnlineMagasinet.

Alle i Haugesund som like blondiner bør høre på Radio Haugaland lørdag. Da arrangerer radiostasjonen nemlig en konkurranse der vinneren får en date med flotte Kristine.

Vi i OnlineMagasinet har selvsagt også hatt en finger med i spillet for å få skjønnheten over dammen fra Seattle USA, der hun har bodd i størstedelen av sitt liv.

Og vi lover våre lesere at dere får se mer til den naturlige skjønnheten, som er kjemisk fri for silikon.

I desember i fjor havnet den brystfagre blondinen på forsiden av et av Playboys spesialblader i USA, Playboy Vixens.

Etter det har karrieren tatt av, og på kort tid har 24-åringen vært profilert i fire ulike Playboy-magasiner. Nylig ble hun rangert som en av Playboys aller hotteste modeller i Playboy's Sexy 100 for 2009.

- I fjor høst tok jeg også prøvebilder som midtsidepike for hovedutgaven av Playboy i USA. Dessverre har jeg fått vite at de bildene ikke kommer på trykk, men jeg gir ikke opp. Å bli midtsidepike i Playboy er midt neste store mål, og jeg tar ikke et nei for et nei, sier Kristine selvsikkert.

Ved siden av suksessen som nakenmodell er Kristine veldig lykkelig over å få være tilbake i Norge - for første gang på ti år.

- Jeg er utrolig glad for at jeg får denne muligheten, og gleder meg veldig til å bli kjent med masse nye mennesker her, sier Kristine entusiastisk.

- Norske menn, for eksempel?

- Vet du hva - jeg er så supersingel at en norsk mann hadde vært helt perfekt! Jeg har datet alt fra muskelbunter til nerder og rockere, og det er faktisk ingen spesiell type som appelerer til meg. Men en hyggelig, norsk mann - ja takk!

Liker du denne saken?