Fullversjon 
(Skjermbilde fra TV 2)

Raser mot truseløs-filming

Kom det som et sjokk på kunstneren Marianne Aulie at man blir filmet når man er på TV?

Marianne Aulie (38) er kjent både som en suksessrik kunstner og heit dame. Hun nøler ikke med å bruke kroppen sin for å få solgt bilder - og folk elsker det.

Fredag ble hun intervjuet av Senkveld-gutta på TV 2, men etterpå måtte kanalen gå kraftig til verks på klippebordet.

Aulie ankom nemlig truseløs i en minikjole, og det ble selvsagt for sterk kost.

Mer overraskende er det kanskje at Marianne tilsynelatende er sur etterpå. At man blir filmet når man kommer på TV, bør neppe være noen overraskelse. Ikke engang for en kunstner.

Likevel sutrer Marianne Aulie til VG Nett og mener TV 2 filmet henne fra uanstendige vinkler.

- Jeg var redd det skulle bli for intimt. Hva skulle jeg gjort, da? Tatt på meg jeans eller gått med en Dovre underbukse under kjolen?

Hun kritiserer også TV 2 for at de ikke byttet kameravinkel eller flyttet på sofaen, slik at hun hadde fått en mer naturlig sittestilling.

- Det var ekstremt uprofesjonelt av TV 2, sier hun til VG.

Her i vår redaksjon tror vi imidlertid at Marianne Aulie nok en gang har hatt full klaff med et PR-stunt. I dag fyller hun forsidene på alle landets nettaviser.

Blant hennes tidligere suksessrike stunt er en rumpereklame, som blant annet fikk stor omtale da den ble sensurert i Aftenposten (til høyre).

Hun har også posert naken over utallige sider i mannebladet FHM, og i en periode poserte hun naken med stumpen i været på sin egen hjemmeside marianneaulie.com.

Liker du denne saken?