Fullversjon 
Marcus Schenkenberg trynet så det suste da han krasjet med en konkurrent i akeløypa.

Schenkenberg tryner i nakenaking

Solbriller, babyoljeteam og slåbrokassistenter hjalp ikke den svenske Calvin Klein-modellen Marcus Schenkenberg i VM i nakenaking.

Den mannlige undertøymodellen Marcus Schenkenberg (43) fra Sverige var arrangørenes A-kjendis i VM i nakenaking i Tyskland i helgen, der vår Omag-babe Lisa Bakkejord kom på tredjeplass.

Se bildene: Her tar Lisa bronse i nakenake-VM

Men tiltross for eget team som smurte inn kroppen hans med babyolje og slåbrokassistenter som kom løpende til ved målstreken, trynet kjendismodellen så det suste i bakken. Han kom likevel til finalen, og endte som nummer fem i klassen for menn i nakenakingen.

- Det er klart vi skandinavere må holde sammen og vinne dette, sa Marcus Schenkenberg til Omag før start, da han poserte med våre akebabes Linda Tollefsjord og Lisa Bakkejord (bildet til høyre).

Se flere bilder: Her er vårt VM-lag i nakenaking

Han la sin elsk på vår superaker Lisa, og flørtet åpenlyst med brunetten fra Kirkenes. 21-åringen på sin side var ikke like begeistret.

- Jeg sa klart ifra at jeg hadde kjæreste, og svaret hans da var "what happens in Germany stays in Germany". Det var ikke en kommentar jeg hadde særlig sansen for, innrømmer Lisa.

- Dessuten er ikke menn som smører seg inn med babyolje noe for meg. Dem får andre ta seg av, kommenterer hun lattermild.

Etter Schenkenberg-krasjen kom et Røde Kors-team styrtende til for å hjelpe kjendismodellen. Han bedyret at han hadde fått et kutt i armen, men var likevel tilbake i akeløypa etter en kort stund.

- Det var iallfall ingen tvil om at han er en stor stjerne. Da han skulle få sprayet på startnummer, måtte alle vi andre forlate deltagerteltet. Jeg syns han var litt høy på pæra, men det er kanskje imaget han må leve opp til, kommenterer vår akebabe Linda Tollefsjord fra Notodden.

- Etter det vi hørte var det han selv som hadde ringt arrangørene og bedt om å få være med på nakenakingen. Han syns kanskje han hadde fått litt lite oppmerksomhet i det siste.

Marcus Schenkenberg er født i Sverige, men nå bosatt i New York og Los Angeles. Mest kjent er han for sitt forhold til Pamela Anderson for ti år siden. Han har også hatt et forhold til den norske nakenmodellen Monica Hansen.

Liker du denne saken?