Fullversjon 

Sexorgie-navn lekker på nettet

Navnene på involverte i sexorgie-saken er til og med lekket på NRKs Twitter-konto.

Sist lørdag sprakk årets mest kinky kjendisnyhet her i landet: En idrettsutøver, et investorpar og en kvinnelig TV-kjendis skal ha vært involvert i en rekke sexorgier i en leilighet i Oslo. Gruppesexen skal ha endt med flere voldtekter, og politiet har i hemmelighet etterforsket saken i snart et år.

Les også: Realitybabe i sexorgiesak

De siste dagene har ryktene om hvem de involverte er spredd seg som en farsott på nettet. Forumet til finansnettsiden Hegnar.no er blant nettsedene som har avslørt navn på de antatt involverte i sexorgiesaken.

Tirsdag ble også navnene på den hovedmistenkte voldtektsmannen og det involverte investorparet lekket på en av NRKs Twitter-kontoer. NRK hevder at uvedkomne må ha skaffet seg tilgang til kontoen, der tre navn lå tilgjengelig i flere timer før teksten ble slettet.

Ordlyden i teksten på NRK-kontoen er til forveksling lik informasjon som i flere dager har ligget ute på nettsiden fokusert.com, der spekulasjonene om saken har tatt helt av siden lørdag.

Ifølge seoghør.no har det også versert sterke rykter om at Triana Iglesias er den involverte TV-kjendisen, som skal ha blitt voldtatt i sovende tilstand på ett av sexpartiene.

Paradise Hotel-programlederen har selv på det sterkeste avkreftet spekulasjonene på Twitter:

- Ang voldtektssaken i media. Programlederen de refererer til er IKKE meg. Jeg har ingenting med denne saken å gjøre - Takk GUD, skriver hun, og fortsetter i en ny melding:  Veldig trist sak. Jeg har Aldri vært innblandet i voldtekt - så dere kan slutte å sende bekymrings meldinger til meg. Takk for omtanken.

Den hovedmistenkte i sexorgiesaken skal ifølge politiets siktelse ha voldtatt både sin eks-kone og en politikvinne mens de nærmest var bevisstløse på det narkotiske stoffet GHB.

Han er i nettavisene omtalt som "norgesmester", men i motsetning til hva mange tror dreier deg seg ikke om noen kjent idrettsutøver.  Det skal være en mann i 40-årene som ble norgesmester i sin klasse i kickboksing for mange år siden.

Liker du denne saken?