Fullversjon 

Sexy Marielle årets babe-nykommer

Marielle Mathiassen (20) fra Fredrikstad ble årets nykommer på babe-himmelen i Norge i 2007. Se bilde-ekstra

Etter sin innsats i videoen til den svenske artisten Basshunter ble Marielle Mathiassen første norske jente til å posere naken i The Sun - Enlands største avis som er verdenskjent for sine sexy side 3-piker.

LES OGSÅ: Sexy Marielle (20) naken i The Sun

Dermed danket hun ut både Aylar og Triana i medieoppmerksomhet på slutten av 2007. Blondinen har fått omtale på et hav av nettsider verden rundt. Se og Hør-nettsiden Seher.no har selvsagt også skrevet om 20-åringen flere ganger.

Året toppet seg med at hun fikk pryde forsiden på Vi Menns julenummer.

LES OGSÅ: Verden tenner på Marielle

Selv tar glamourmodellen det med stor ro at hun blir omtalt i samme åndedrag som Paris Hilton og Britney Spears.

- Det er gøy å få så mye reklame. Nå blir det jo spennende å se hva annet dette kan føre til, sa Marielle i et intervju med OnlineMagasinet like fjør jul.

Side 3-pikene i britiske aviser er berømt. Puppemodellen Jordan er blant superbabene som startet sin karriere med en slik bildeserie.

I februar reiser Marielle på nytt til England for å ta nye bilder.

- Den første bildeserien av meg i The Sun ble tatt for et års tid siden, og var ikke planlagt for noe spesielt. Jeg ville bare prøve å markedsføre meg i England. Selv visste jeg ikke om bildeserien i The Sun før agenten min fortalte meg det, forteller Marielle.

20-åringen jobber til daglig med markedsføring, og har modelljobbingen som hobby. I disse dager er hun spent på avstemningen rundt Vi Menn-piken, hvor hun er en av kandidatene.

- 2008 blir et år hvor vi mest mulig vil jobbe for å få Marielle ut på det internasjonale markedet. Hendelsene de siste månedene har vist at hun har store muligheter der. Hun skal fotograferes i England igjen i februar, og har også flere tilbud om jobber i USA, kommenterer MArielles agent Jan-Egil Johansen i modellbyrået MSR.

Liker du denne saken?