Fullversjon 

Gatebil kårer årets Pit-Girl

Årets Gatebilbabe er en saga blott. Nå starter jakten på årets Pit-Girl.

I ti år har Gatebil kåret Årets Gatebilbabe, men nå er det slutt. Gatebil vil endre profil.

- Fra 2014 forsvinner begrepet "babe" fra Gatebil, men jentene blir så klart værende. På sommerens gatebiltreff på Rudskogen skal ti kandidater kjempe om å bli Årets Gatebil Pit-Girl 2014, forteller Bjørn Wahlberg hos Gatebil til Omag.no.

En rekke av Omag sine populære Ukens Babes har blitt kåret til Årets Gatebilbabe opp gjennom tidene, blant annet Annette Soknes og Magrete Løvbrekke. I fjor var det Linda Tollefsjord som gikk til topps (helt til høyre). Hun slo sin babe-kollega Lisa-Marie Røren på målstreken.

Se flere bilder: Linda ble Årets Gatebilbabe

- Vi føler at begrepet babe er litt ut, og vil starte med blanke ark. Men bortsett fra tittelen blir det ingen forandringer på selve kåringen. Vinneren heies frem på aftertrack-arrangementet lørdag 12. juli, forteller Wahlberg videre.

For to år siden droppet Gatebil også den populære publikumsstrippen fra sitt kveldsshow.

Les mer: Nakne Gatebil-jenter blir forbudt

Årets Gatebilbabe-kåringen har i flere år skjedd i samarbeid med Gatebil Magazine, men dette eksisterer ikke lenger som selvstendig blad. Vi i Omag har også samarbeidet med Gatebil om kåringen flere ganger. I år kan kandidater melde seg på via nettsidene til Gatebil.no:

Les mer om Årets Pit-Girl-kåringen her.

Her kan du melde deg på til Gatebil Årets Pit-Girl 2014.

Liker du denne saken?