Fullversjon 
FREKKE FLYVERTINNER: Det er langt fra flyvertinnene til SAS og Hooters Airs barmfagre babes...

Suksess for pupper til værs

Syns du SAS-flyvertinnene er kjedelige? Da kanskje du bør ta en tur med Hooters Air. Mer lettkledde flyvertinner finner du neppe.

Mens andre flyselskaper i USA går konk, gjør nystartede Hooters Air det stadig bedre. Lettkledde flyvertinner er blitt en suksess for det lille selskapet.

Hooters Air flyr bare mellom partybyen Myrtle Beach i Sør-Carolina, og Newark, Atlanta og Baltimore i USA, og bruker flyvertinner fra den berømte restaurantkjeden med samme navn.

Bak flyene står restaurantkjeden Hooters, med mer enn 330 filialer i USA og Canada. Den første filial åpnet i Florida i 1983. De såkalte Hooters Girls har et arbeidsantrekk som utvilsomt tiltrekker seg mannlige gjester: En hvit singlet, en orange shorts og joggesko.

Flyvertinnene skal veksle mellom å servere på Hooters-restaurantene i Myrtle Beack, og delta om bord på flyselskapets turer.

I tillegg til lettkledde damer, satser Hooters Air på lave priser. En tur med selskapet koster bare 99 dollar, ca 750 kroner.

OnlineMagasinet skrev allerede i fjor høst om restaurantkjeden Hooters sine planer om å overta et konkurstruet flyselskapet. Hooters Air fløy sin første rute i mars i år, og var fra 6. juni i regulær drift på de tre rutene mellom Myrtle Beach og Newark, Atlanta og Baltimore.

Liker du denne saken?