Fullversjon 
(Foto: www.fotofikling.no/Faksimile fra FHM og www.fhm.no)

Til topps med naturlige pupper

Den supersexy Toten-jenta Ann Mari Olsen (19) vant årets modellkåring Forsidejakten i FHM - uten silikon.

Forsidejakten i FHM er en av de mest prestisjefylte kåringene blant norske glamourmodeller, og i år var det Ann Mari Olsen fra Vestre Toten som gikk til topps.

Den sexy 19-åringen vant også glamourkåringen med helt naturlige pupper.

- Jeg er veldig fornøyd med de naturlige brystene mine, men har også vurdert å legge inn silikon. Jeg syns at store pupper også er veldig flott, sier Ann Mari til OnlineMagasinet.

Hun tror likevel at hennes naturlige fremtoning kan ha hatt betydning for seieren.

- Jeg er meg selv, og føler at jeg kommer langt med det. Men akkurat hvorfor jeg vant vet jeg egentlig ikke, innrømmer hun.

OnlineMagasinet fikk allerede i begynnelsen av april tips om at Ann Mari hadde seiret i Forsidejakten, men den gangen benektet hun det.

- Det skulle holdes hemmelig til saken kom ut i FHM, og det har jo vært gøy å være litt hemmelighetsfull, sier Ann Mari.

Faste lesere av OnlineMagasinet vil sikkert kjenne igjen den sexy 19-åringen, som blant annet var blant finalistene i kåringen av Årets Gatebilbabe i fjor. Her endte hun som nummer to.

For et år siden var hun også en av de sexy russejentene på Raufoss videregående som ble døpt av vår Ukens Babe Stine Marie Øversjøen.

Se flere bilder: Våt russedåp med Ukens Babe-Stine

Hun har også gjort seg bemerket på forsiden av Gatebil Magazin og Vi Menn. 19-åringen er tilknyttet modellbyrået MSR.

Du kan lese og se mer fra livet til Ann Mari på hennes blogg her.

Liker du denne saken?