Fullversjon 

Toppløs kaffe provoserer

Kreative forretningsideer i disse finanskrisetider.

Et lite motell i Vassalboro - som ligger i Maine nord i USA, provoserer lokalbefokningen med sin nye forretningsmodell: toppløs kaffeservering.

Innbyggerne er splittet i synes på den nye virksomheten. Kritikerne er i harnisk og hevder at et serveringssted bare vil tiltrekke seg uønskede elementer.

Samtidig er den andre delen av befolkningen fornøyd med at noen prøver å skape arbeidsplasser, og ønsker de lettkledde kaffeservitrisene velkommen.

Lokalene har tidligere både fungert som pub og burgersjappe, og ligger tett inntil den ganske trafikerte 'Route 3'.

Men lokalene har stått ubrukt i flere år og i disse finanskrisetider kreves kreativ tankegang. Donald Crabtree, som er mannen bak planene, ønsker ikke å uttale seg før myndighetene tatt stilling til serveringsbevillingen.

Denne saken er jo forsåvidt helt uinteressant for oss nordmenn, men har fått stor oppmerksomhet internasjonalt.

Mest sannsynlig fordi man ønsker å inspirere sine lokale gründere til å gjøre lignende tiltak. Så om du kjenner noen i resturantbransjen bør du videresende denne saken!

Tidligere har også de lettkledde servitrisene på kaffebarene i Chiles hovedstad Santiago fått mye omtale internasjonalt.

Utallige forsøk på å få slutt på kaffebarene med tilnavnet "cafés con piernas" (kaféer med ben) har hittil mislyktes. Menn er menn.

Liker du denne saken?