Fullversjon 

Uff, dette ble for sexy!

Vi må for all del ikke forbinde Brasil med deilige damer og heite rumper!

Hvis vi hadde spurt 100 tilfeldige personer hva de forbinder med Brasil, er jeg ganske sikker på at minst 99 ville svart sol, fotball, deilige damer og fantastiske rumper.

Men akk. Brasil selv er ikke lenger fornøyd med bare å være et land med verdens mest sexy damer. Nylig lanserte fotball-VMs hovedsponsor Adidas en limited-utgave av t-skjorter som falt myndighetene i det latinamerikanske landet tungt for brystet.

Se også: Verdens heiteste rumpe!


T-skjortene selges på nettet og i USA og finnes i to versjoner. Den ene med et humoristisk motiv av en bikinikledd dame og teksten "looking to score - Brazil". Den andre med et hjerte formet som en rumpe med g-string, og teksten "I love Brazil".

Nå har turistmyndighetene i Brasil kontaktet Adidas og bedt sportsgiganten om å stoppe salget av t-skjortene. Til ulike nettsider har turistbyrået kommet med lengre utredninger om hvorfor, men i klartekst betyr det rett og slett: Vi er lei av å bli forbundet med sex og fine damer.

Hva landet heller vil bli forbundet med, sier det imidlertid ikke noe om. Kan stygge damer med flate rumper friste være en ny vinner?

Hvis du ikke har fått nok av deilige damer må du selvsagt sjekke alle våre Omag Babes her.

Liker du denne saken?