Fullversjon 

Ukens Babe vitner i strippe-sak

Ukens Babe-modellen Julianna Skartland er hovedvitne i en rettssak om hvorvidt stripping kan kalles kunst.
Ukens spørsmål: Er stripping kunst?

Er stripping kunst? Og skal strippeklubber betale moms av billettinntektene? Dette skal lagmannsretten ta stilling til denne uken.

Ett av hovedvitnene i saken mellom Staten og strippeklubben Diamond go go bar er tobarnsmoren Julianna Skartland (25) fra Haugesund, som nylig var Ukens Babe her i OnlineMagasinet.

Klikk her for å se de frekke bildene av Julianna som Ukens Babe!

I hele høst har hun hatt en rolle som stripper i oppsetningen av "Manndomsprøven" på Oslo Nye Teater. Samtidig kaster hun klærne på Dreams Go Go Bar i Trondheim.

- Det er knapt noen forskjell på det jeg gjorde ved teatret og det jeg gjør på klubben. Men bare teaterrollen regnes som kunst. Det viser hvor meningsløs forskjellsbehandlingen er, sier Julianna til OnlineMagasinet, som forsikrer at hun ikke har noen planer om å strippe i retten.

25-åringen er denne uken intervjuet av alle norske aviser, radio- og TV-kanaler på grunn av sin rolle som stripper-vitne.

Fredag er hun gjest i TV 2-programmet "Fredag".

Oslo tingrett slo i mai i fjor fast at stripping må vurderes som artisteri og scenekunst, og fritok dermed strippeklubbene for moms.

Dommen falt norske politikere og Finansdepartementet tungt for brystet. Nå har staten anket saken inn for Borgarting lagmannsrett.

Liker du denne saken?