Fullversjon 
HETE RYTMER: Vakre Cynthia fra Peru er en av Ukens Babe-modellene som er med i latino-showet.

Ukens Babes i hett latino-show

I ukene fremover kan du møte flere av de vakre Ukens Babes-jentene i et latinoshow på utesteder i østlandsområdet. Denne helgen blir det hete rytmer på Notodden.

Er du fan av våre Ukens Babes, og i tillegg glad i hete, latinske rytmer? Da må du få med deg latino-showet Corazòn Latino hvor flere av de vakre jentene som har posert i OnlineMagasinet er med.

Cynthia Rengifo fra Peru og Lizette J. Mahuiri fra Peru er blant OnlineMagasinets Ukens Babes som er med i showet.

Klikk her for å se Lizette som Ukens Babe

Klikk her for å se Cynthia som Ukens Babe

Gjengen kommer til å besøke flere utesteder i Østlandsområdet utover våren og sommeren. Showet har allerede vært presentert i Arendal og Sandefjord, og lørdag 8. mai går det av stabelen på utestedet Storgata 38 Bar og Diskotek på Notodden i Telemark.

- Vi kaller prosjektet Corazòn Latino - latinsk hjerte - og alle de involverte har bakgrunn fra Spania eller Latin-Amerika.

Både bartendere, dansere og musikk blir latinsk, forteller en entusiastisk Ståle Michael Ringdal - mest kjent som DJ og frilansfotograf under navnet Michael R.

- Her blir det alt hva hete kropper kan begjære av latinsk musikk, salsa, merengue, rumba, latinopop, latino trance, cumbia og så videre og så videre, fremholder Michael R.

Foruten Lizette og Cynthia består latino-gruppen av Dayana Lopez fra Colombia, Antonio De La Garza fra Mexico, Alex Ayala fra Argentina, Triana Iglesias fra Spania, Paulina Rodriguez fra Chile og Rocio Remacho fra Spania.

Liker du denne saken?