Fullversjon 
SUPERDUO: Tina Elise Lihaug (t.v.) og Beathe Grøgård er radarpar i modellbransjen.
TAKK TIL LSHOP.NO OG GLAMOURTOPZ.NO FOR KLÆR.

Beathe og Tina: Norges hotteste modellsjefer

Beathe Grøgård og Tina Elise Lihaug i Show Models er hverken redde for å sjefe eller for å vise seg frem.


Bli VIP - se de usensurerte bildene og video av Beathe og Tina!


For fem år siden startet hun sin karriere som
Ukens Babe i OnlineMagasinet. Nå er Beathe Grøgård (29) fra Spydeberg en av veteranene blant norske glamourmodeller, og håper å toppe karrieren med å vinne FHMs Forsidejakten i år.

Samtidig overlater hun roret i modellbyrået sitt Show Models til den sexy gudbrandsdølen Tina Elise Lihaug (21) fra Vinstra.

Rett og slett for å konsentrere seg fullt og helt om å selge sexleketøy i sin egen butikk Dildodama!

Tre år har gått siden Beathe startet som modellmamma, og nå har hun overlevd alle kjendismodellbyråer som Rask Models, Team Aylar og LA Divaz. For å nevne noen.

- Det er veldig gøy å jobbe som modell, men rik blir du ikke i Norge. Derfor velger jeg å konse om butikk og familie, sier Beathe til OnlineMagasinet.

Hun kommer fortsatt til å eie byrået, men hennes modellkollega Tina skal ta seg av alt av daglig mas og jag.

Tina Elise Lihaug er ikke helt ukjent for våre faste lesere. I fjor høst fikk hun omtale på de fleste norske nettsteder etter at OnlineMagasinet skrev om hennes hysterisk morsomme strippestangtabbe.

Videoen der blondinen faller i gulvet og får stangen i hodet har gått sin seiersgang på Youtube, og er nå snart er sett av 25 000.

- Hehe ja, strippestangen er pakket bort for godt nå, sier en litt pinlig berørt Tina.

- Er det det pinligste du har vært med på?

- Nei, kanskje ikke. Det var enda verre da jeg hadde mitt første undertøysshow på et utested i Oslo, og måtte trippe gjennom hele det fullstappede diskoteket i gjennomsiktig truse for å komme opp til scenen.

- Hva med deg, Beathe, noen pinlige opplevelser?

- Det må være en gang vi hadde danseshow på et utested hvor ingen visste at vi skulle komme, og det bare var seks stykker som så på. Men vi måtte jo bare gjøre jobben vår, uansett! Tror de seks var fornøyd.

- Det kan ikke være lett for en pen dame å være sjef for en masse andre pene damer?

- Nei, jeg har etterhvert at den viktigste egenskapen for en modellmamma er å være streng. Ellers sklir bare alt helt ut, sier Beathe.

- Når man både er modell selv, og samtidig modellmamma, tror jeg den største utfordringen er å fordele jobbene rettferdig til alle, og ikke ta alle de beste jobbene selv. Selv om man kunne hatt lyst til det, kommenterer den nybakte modellsjefen Tina Elise Lihaug.

Se den sexy videoen fra fotoopptaket med Tina og Beathe her.

Liker du denne saken?