Fullversjon 

Benedicte er Norges heiteste fisker!

Fiskerjbaben baben Benedicte Iselin Johansen (19) fra Mehamn i Finnmark kastet fiskegarnet - og ble en av våre mest populære babes i 2012.
Sjekk alle våre babes - hvem er din favoritt???

Klikk her for å se de usensurerte bildene av Benedicte - og 100-vis av andre norske babes.

Fem uker i strekk tilbringer denne dama natt og dag langt ute på havet med 18 menn ombord i en fisketråler.

Takk til LilleFrekke.no for klær og sko

- Gutter som møter meg syns det er veldig stas i begynnelsen, men det er ikke lett å få seg type når du har en slik jobb. Det er nok ikke mange som liker tanken på at jeg er halve året alene med 18 menn, sier Benedicte lattermildt til Omag.no.

Gutta ombord i tråleren har allerede gitt henne beskjed om at båten vil bli tapetsert med bilder av henne etterat hun denne uken har vært på fotografering med både oss i Omag og Vi Menn.

Benedicte jobber med forpleining, som er en form for assistentjobb ombord.

- Du kan si at jeg hjelper til med alt som trengs - både med fiske og alt mulig annet.

19-åringen er egentlig utdannet ambulansefagarbeider, men bestemte seg for å dra på havet isteden for å bli ambulanselærling.

- Jeg kommer fra en fiskerfamilie, både faren min og bestefedrene mine på begge sider var fiskere. Men jeg er den første jenta som har dratt ut, og det var ikke mange som hadde troen på meg før jeg hadde vært ute 53 døgn første gang, forteller Mehamn-baben til Omag.no.

Nå har hun til og med vurdert å skaffe seg sjark og bli sin egen fiskebåtkaptein.

- Jeg vet ikke om det finnes noen kvinnelige fiskebåtkapteiner - iallfall er det veldig få. Men det kunne gjerne vært flere!

- Hvordan er det å være eneste jente blant 18 menn på en fisketråler?

- Etter et par uker så glemmer man fort at man er dame, og prater like mye skit som gutta om damer, pupper, sex og Lotto.

- Du blir ikke herset for mye med, siden du er eneste dame?

- Haha, det er vel jeg som får mest av "mannskiten", ja. Glemmer jeg trusene i vaskemaskinen, tar det ikke lang tid før en av gutta kommer løpende med dem på hodet!

- Det hørs ikke helt ut som alle slags damer?

- Det er en livsstil, du må jo være interessert i fiske og båter og havet for å kunne ha en slik jobb. Du har ingen gleder i hverdagen hvis du ikke bryr deg om hvor mye fisk vi har fått.

- Hva med modellkarrieren?

- Noen karriere som modell kommer jeg neppe til å satse på, men syns det har vært utrolig gøy og lærerikt å stå foran kamera, fastslår Benedicte.

Takk til LilleFrekke.no for klær og sko

Du kan følge livet til Benedicte som fisker og babe  på bloggen hennes her.

Liker du denne saken?