Fullversjon 
HOTTEST I SVERIGE: Evelina Nicastro fikk flest sexy-stemmer, og gratuleres av Scandalbeauties-sjef Jim Castro (til venstre og fotograf Freddie Hall.

Evelina er Sveriges mest sexy

Magedanser Evelina Nicastro (29) danket ut alle blogg-blondinene. Vi har snakket med henne.

Janteloven slo til i Sverige da outsider Evelina Nicastro fra Umeå gikk til topps i kåringen Sveriges 69 Sexigaste Tjejer. Den ganske så ukjente magedanseren slo knockout på alle de svenske blogg-blondinene.

- Du skriver på din Facebook-side: Ops! Think i pissed some people off last night. So scandalous of me.. - det var noen som mislikte at du vant?

- Tydeligvis, det var nok noen av jentene med store blogger som hadde forventet å vinne. Og jeg syns det var litt tragisk at ingen av de andre jentene kom frem og gratulerte meg. Men jeg hadde det uansett gøy med mine venninner - det var en fantastisk kveld!


Blant de populære blondinene som ikke nådde til topps i kåringen var puppebloggere som Amanda Breden, Stina Wengler og Thereze Hernetoft - populære bloggere hos Scandalbeauties.com. Det var også bloggsiden Scandalbeauties som sto bak kåringen, sammen med Rockdenim.com och Café Opera.

Avstemningen foregikk via nettet, der de 69 konkurrentene promoterte seg selv med sine Instagram-bilder. Lørdag ble vinneren feiret på det tradisjonsrike in-stedet Cafe Opera i Stockholm, som selvsagt var stappfullt av deilige damer.

Se flere bilder av den sexy-vinneren på Instagram.

- Hvordan føles det å være Sveriges mest sexy, Evelina?

- Hehe, det kjennes jævlig sexy haha. Nå venter jeg bare på alle balkongklatrerne som kommer og banker på vinduet med røde roser mellom tennene.

- Ja, vi er klare, kan vi ikke få adressen din?!

- Haha. Spøk til side, det føles faktisk ganske merkelig.  Jeg er nok litt for ydmyk til å kunne ta den tittelen helt til meg.

- Hva har du som ingen andre svenske jenter har?

- Det spørsmålet går det ikke an å svare på. Alle har noe som ingen andre har.

- Men altså... noe må vel ha gjort at du fikk flest stemmer?

- Gutta satte kanskje pris på at det var en deltager som hadde mer å by på enn bare puppene? 

- Du er ikke modell eller blogger til daglig, som mange av dine konkurrenter?

- Nei, jeg har aldri vært modell. Jeg jobber i en stor kleskjede om dagen og driver med magedans om kvelden. En perfekt kombo! Dagene er full rulle for meg.

- Hva er du mest fornøyd med ved deg selv?

- At jeg er selvstendig, at jeg ikke tar i mot dritt fra noen, og at jeg er til å stole på.

- Hva liker gutta ved deg?

- Hmnmmm... de setter pris på at jeg er en ganske morsom person, og at jeg er litt av en guttejente.

- Hva er sexy for deg?

- Sexy utstråling sitter i blikket og hvordan du oppfører deg. Du kan være så sexy som bare det rent utseendemessig. Men går du rundt og oppfører deg som en verdensmester så havner du rett i søpla for min del.

Kåringen Sveriges 69 Sexigaste Tjejer ble arrangert for første gang i år, og bloggsjef Jim Castro hos Scandalbeauties er strålende fornøyd.

- Dette gikk helt klart over all forventning. Vi fikk inn flere tusen nominasjoner, og over 50 000 stemmer. Neste år kommer vi til å satse enda sterkere, sier Castro til Omag.

Se flere bilder av den sexy-vinneren Evelina på Instagram.

Liker du denne saken?