Fullversjon 
Magrete Isabell Løvbrekke (til venstre) og Annette Soknes kjemper i to blader om å bli de deiligste babesene i landet.

Her er Norges to heiteste

En av disse kan gå til topps i tre babe-kåringer i løpet av et år.

Ivrige babe-fans landet rundt har de siste ukene ivrig stemt på sine fem favoritter i kåringen av Vi Menn-piken 2010 (ja bladet kaller det 2010, selvom vi vitterlig er i 2011).

Denne uken startet også kampen om å vinne Forsidejakten i manne-konkurrenten FHM, der ti deilige finalister breier seg ut på glanset papir i siste nummer.

Men vi er ikke snauere enn at vi allerede nå kårer de to aller deiligste. Trønderbaben Annette Soknes (18) og Magrete Isabel Løvberekke (23) fra Haugesund er nemlig finalister i begge kåringene. Og selvsagt startet de sine babe-karrierer som Ukens Babes her hos oss i OnlineMagasinet. Annette vant dessuten tittelen Årets Gatebilbabe i fjor sommer.

- Jeg forventer ikke å gå til topps i noen av kåringene, og er bare utrolig fornøyd med at jeg har kommet til to finaler, sier beskjedne Magrete til OnlineMagasinet.

Hun mener selv at hennes sterkeste side ikke er kroppen, men at hun nesten alltid er i godt humør.

Se bildene av Magrete Isabell Løvbrekke som Ukens Babe her.

Annette Soknes er ikke like beskjeden. Hun startet sin karriere som modell for mindre en et år siden, har allerede blitt kåret til Årets Gatebilbabe, og innrømmer hun drømmer om å gå til topps i alle de tre babe-kåringene.

- Jeg liker ikke å delta i en konkurranse uten å vinne. Men det er veldig mange hyggelige og flotte jenter med, så konkurransen er hard. Jeg er veldig spent, sier Annette, som også er yngst av de heite damene.

I motsetning til mange andre babes har hun en helt naturlig kropp, og håper at gutta liker det de ser.

-Jeg håper jeg klarer å komme langt ved å være slik jeg ble født. Jeg tror iallfall jeg er den eneste uten silikonpupper i Vi Menn-kåringen, kommenterer hun.

Se alt av Annettes naturlige kropp her.

Avstemningen i Vi Menn-konkurransen ble avsluttet natt til onsdag. FHM-kåringen starter denne uken, og her er alle de ti finalistene til bladets Forsidejakt:

Ida Anette Røed (25) fra Steinkjer
Anette Soknes (18) fra Trondheim
Maria Reite (19) fra Hammerfest
Camilla Marie Lunde (24) fra Halden
Victoria Leanica Hansen (21) fra Jessheim
Anika Øksnevad (20) fra Klepp
Eirin Desireé Jurs (19) fra Oslo
Renate Strøm (20) fra Stavanger
Siw Kari Smedby (24) fra Trondheim
Magrete Isabell Løvbrekke (23) fra Haugesund

Liker du denne saken?