Fullversjon 
DEILIG DUO: Magrete Isabell Løvbrekke (til venstre) og Annette Soknes fra kåringen av Årets Gatebilbabe 2011.

Hvem blir Årets Gatebilbabe?

Til helgen kåres arvtageren etter superbabesene Magrete Løvbrekke og Annette Soknes.

Ti jenter skal lørdag kveld 14. juli kjempe om tittelen Årets Gatebilbabe 2012 på sommerens store Gatebilfestival på Rudskogen Motorsenter i Østfold.

Vår Omag-babe Magrete Isabell Løvbrekke (24) dro i land seieren i fjor. Hun forsikrer at hennes arvtager har mye å glede seg til.

Skal du på Gatebil Rudskogen og er babe eller har gode tips til oss om reportasjer eller bilder - ta kontakt med Omag-redaktøren på Facebook!

- Det har vært utrolig gøy med all oppmerksomheten. Mitt beste minne er nok Oslo Motorshow i fjor høst, da jeg signerte Gatebil-plakater. Det var veldig morsomt, selvom jeg ble litt sliten i hånden, sier Magrete til Omag.no.

I 2010 var det også en Omag-babe som var mest populær blant gatebilgutta, nemlig trondheimsjenta Annette Soknes (20).

Se bildene: Magrete ble Årets Gatebilbabe

Gatebils Aftertrack-sjef Maria Elena Nilsen (33) (til høyre) er først og fremst på jakt etter en babe-vinner som har glimt i øyet og tør å være seg selv.

- Årets Gatebilbabe bør være imøtekommende, hyggelig, modig og klare å være seg selv under press - som for eksempel når hun får mye oppmerksomhet. Hun må gjerne også like bil, men det er ikke absolutt nødvendig, sier Maria Elena til Omag.no.

- Hva med kropp? Gutta vil vel ha noe å kikke på mellom all røyken og oljen?

- Jo, vi ser også etter jenter som er stolt av kroppen sin. Ikke nødvendigvis den perfekte kroppen, men den perfekte jenta som tør å leve med den kroppen hun har. Høy eller lav, mørk eller lys - det har ingen betydning.

Se flere bilder: Sommerens deiligste eventyr

Årets vinner får 20 000 blanke kroner i premie, i tillegg til fotojobber for Gatebil Magazine og ulike oppdrag på Gatebilarrangementer.

- Vi har hatt sms-avstemning på forhånd, men en jury kommer til å ha det avgjørende ordet etter å ha sett jentene på scenen. Vi vil jo gjerne se hvem som klarer å skape best stemning blant publikum, understreker Aftertrack-sjefen.

Alle de til Gatebilbabe-finalistene har vært presentert i Gatebil Magazine i løpet av de siste månedene. I juryen som skal velge vinneren sitter blant annet den tidligere danseren og bodybuilderen Glenn Ellingsen, journalist Kaj Alver fra Gatebil Magazine og Geir Aadland fra Omag sin klessponsor LilleFrekke.no.

- Også fjorårets vinner Magrete Løvbrekke kommer til å være med og gi innspill til juryen og hvilke egenskaper som er viktig for en gatebilbabe, sier Maria Elena Nilsen.

Flere av de ti finalistene er velkjent for Omag.no sine lesere. Eline Schjølberg (21) fra Stavanger var Ukens Babe hos oss tidligere i år. Silje Yri (21) fra Eidsvoll og Karianne Nyland (21) fra Tromsø var med og laget Omag-show på Gatebiltreffet i mai. Christine Antonsen (21) fra Trondheim var julebabe hos oss i desember.

Se Eline som Ukens Babe her.

Se Christine Antonsen som julebabe her.

Resten av de kroppsfagre jentene du får se på gatebilscenen til helgen er Tonje Krigsvoll Johnsen (19) fra Trondheim, Lina Linutee (21) fra Tromsø, Kine Charlotte Floeng (18) fra Vestby, Cathrina Hell Lykke (21) fra Hamar, Thea Husås (23) fra Lillehammer og Idun Ruttenborg (22) fra Toten.

Redaksjonen i Omag.no kommer selvsagt til å være på plass på Rudskogen Motorsenter når sommerens Gatebilfestival starter fredag 13. juli og legge ut jevnlige oppdateringer om biler, blårøyk - og babes. Sa vi babes? Og babes.

I løpet av helgen kommer vi også til å kåre sommerens hotteste gatebilrumpe - se etter en av våre fotografer for å delta og følg med på våre nettsider www.omag.no. Vinneren får kr 1000!

Mer info om Gatebilfestivalen på Rudskogen førstkommende helg finner du på www.gatebil.no

Liker du denne saken?