Fullversjon 
VANT I 2010: Trønderjenta Annette Soknes (i midten) ble Årets Gatebilbabe i fjor. Her sammen med to babe-kollegaer

Hvem blir Årets Gatebilbabe?

Til helgen skal arvtageren etter Annette Soknes kåres på Rudskogen Motorsenter. SE KANDIDATENE!

Lørdag natt skal norges deiligste bilbabe velges under den store Gatebilfestivalen på Rudskogen Motorsenter i Østfold.

I fjor var det Annette Soknes (til høyre sammen med Cecilie Felice Westgaard) som gikk av med seieren som Årets Gatebilbabge etter heftig rumpevrikking på scenen. Ni skjønnheter er nå klare til å overta tronen.

Se bildene: Shaket assen - ble Årets Gatebilbabe

- Vi har fått langt over 100 påmeldinger i år, og syns vi har mange verdige kandidater som finalister, sier Bjørn Wahlberg i Gatebil til Omag.no.

- Vi var veldig fornøyd med fjorårets vinner, og ser etter en jente med de samme egenskapene i år - en jente som både ser flott ut, har former og som har en sjarmerende personlighet, fortsetter Wahlberg.

En rekke av våre Omag Babes er blant de ni som er valgt ut til finalen: Sylvia Stordalen Sletten (25) fra Kongsberg, Lena Charlotte Westby (24) fra Brummundal, Amina Charlotte Røssing (19) fra Trondheim og Magrete Isabell Løvbrekke (23) fra Haugesund.

Lorraine Vedlog (27) fra Sarpsborg ble for noen år siden kåret til norges Miss Latina, og Katrin Osk Lima (21) fra Moss fikk omtale på flere nettsider etter å ha posert for sexy på et utested i Oslo.

Cathrine Søiland (22) fra Sola har tidligere frontet Gatebil Magazine, mens Nina Midtbø (18) fra Åna-Sira og Elisabeth Madsen (21) fra Strømmen er ferske som sexy babes.

Se bildene av alle babe-finalistene i vårt bildegalleri øverst i saken!

Rudskogen Gatebilfestival pågår fra fredag 8. juli til søndag 10. juli. Du kan lese alt om arrangementet på nettsidene til Gatebil.

Vi i Omag.no er selvsagt tilstede og skal legge ut daglige reportasjer fra Rudskogen. I samarbeid med Extremecar.no kommer vi også til å arrangere noen sexy bilvaskeshow i løpet av helgen.

Se bildene fra vårt sexy show på Våler Gatebilfestival i mai her.

Liker du denne saken?