Fullversjon 

Looser-Linni

Superbaben tapte veddemål - sjekk hva hun måtte gjennomgå!

Smellvakre Linni Meister er kjent som superbabe - og superblondine. Men nå er det slutt. For noen dager siden tapte nemlig modellen og realitystjernen et veddemål med leserne av sin populære blogg - linni.blogg.no.

En av leserne utfordret henne til å farge håret brunt hvis hun fikk 1000 kommentarer på et blogginlegg i løpet av to dager.

- Det er noe jeg ikke tror kommer til å skje, og absolutt ikke vil selv, da jeg trives som blond, men kan jo alltids ha det noen dager hvis det blir til det, skrev hun 1. februar.

Men kommentarene kom - 1016 totalt. Og Linni er jo fra før kjent for å ta utfordringer på strak arm.

- Jeg og den store kjeften min altså. Jeg har det med å sette meg selv i slike situasjoner, forrige gang var det birken jeg måtte gå noe som var utrolig gøy å være med på, og stort! Denne gangen ble det altså å farge hele håret mitt.. Hva DERE ikke får meg til å gjøre altså, Ingen kan komme å si at jeg ikke holder det jeg lover ihvertfall, for det har jeg bevist flere ganger til Dere at jeg gjør, skrev hun i går fredag - sammen med et splitter nytt bilde av seg selv som brunette.

Men det er selvsagt ikke alltid den vakre modellen taper. Nylig gikk danket hun ut alle gutta i en konkurranse på travtips-siden trav24.no, og inkasserte 10 000 kroner.

Hun er også en av de nominerte i en kåring av Norges beste kjendisbloggere.

- Jeg hadde blitt glad veldig hvis Dere fortsatt vil stemme på meg på http://vixenmagazine.no/vixen-blog-awards/arets-kjendisblogg/ Dere trykker bare på den lille rundingen ved siden av navnet mitt og det koster ingen ting;) Da hadde jeg blitt KJEMPE glad! skriver hun på sin populære bloggside linni.blogg.no

Liker du denne saken?