Fullversjon 
SILIKONSJOKK: Den svenske bloggbaben Matilda Hampl vekker oppsikt med sine ekstereme fordeler, og er ikke redd for å vise dem frem på nettet.

Lys i vintermørket

Svensk babe og Top Model-vinner bryr seg ikke om janteloven når de legger ut feriebilder.

Norske babes har lett for å la seg kue av janteloven, og mange er forsiktige med å vise for mye hud når de blogger og twitrer. Med unntak av den herlige kunstnerbaben Marianne Aulie, er det vel knapt en norsk dame som har lagt ut et lettkledd bilde av seg på Twitter.

Slik er det ikke hverken i Sverige eller USA. Den svenske bloggsiden Scandalbeauties får de fleste av Omag sine bloggere til å fremstå som bibelskolejenter.

Blant de svenske bloggbabesene som vi tidligere har gitt oppmerksomhet her på Omag er puppebaben Matilda Hampl fra Stockholm.

Hun nøler ikke med å legge ut detaljbilder av sin flotte kropp på ferie, og de siste ukene har det stadig poppet opp godsaker fra ferieturen hennes i Thailand.

- Etter tre dager med sprutregn kom det endelig litt sol. Yeeh happy! kommenterer Matilda til puppebildet over, som har fått nærmere 500 likes og et utall av kommentarer på Facebook i løpet av et par dager.

Ikke alle er like blade, men Matilda fnyser av kritikken.

- Hvordan går det an å være så hatsk mot et par bryster? Jeg har vel ikke drept noen, svarer baben sine kritikere.

Sjekk bloggen til Matilda her.

En annen kjendisbabe som stadig får omtale verden over for sine bilder på nettet er den tidligere Top Model-vinneren Adrianne Curry (29) fra USA (til høyre).

For ikke lenge siden fikk hun orgasme på direkten i et radioprogram, og i går la hun ut et splitter nakenbilde av seg selv mens hun ligger splitter naken og soler seg med et glass vin, ballanserende på et gjerde.

- Som jeg har lovet, kunstnerisk og vakkert, kommenterer modellen, som for tiden jobber med sitt eget radioprogram i California.

LES OGSÅ: Top Model-vinner fikk orgasme på direkten

Liker du denne saken?