Fullversjon 
Bildene av Camilla ble tatt ved en forfallen murbygning på vestkyten av den spanske ferieøyen Tenerife i januar.

Møt Camilla (23) fra Sande

Camilla Monsen er en usjenert jente som har fått mye pepper for sin frekke stil, men som er høyt elsket av Omag.no sine lesere.

BLI VIP OG SE DEN NAKNE SANNHET OM VÅR HEITESTE BLOGGER CAMILLA

Du er en av våre mest populære bloggere, hva slags triks brukte du for å få til det
?
 - Er vel ingen triks annet enn at jeg var meg selv. Men jeg leggger jo ut en del frekke bilder som kanskje gir en del ekstra lesere. Og selvfølgelig er det mange av de snerpete bøndene i Sande som sørger for å bli VIP-medlemmer så de kan vise bildene til mine foreldre. MORO :-)

Se bloggen til Camilla her

Du får jo både skryt og pepper for din frekke stil, hva er det veste du vet å få høre?
- Det må være da noen sa: Oy, kjente deg nesten ikke igjen, du hadde så mye klær på! Den kommentaren fikk jeg da  jeg var på en kafe i Sande, og det var fra en person som jeg kjenner godt. Men stempel som BILLIG ,TØS er jo også litt på kanten.

Og hva slags kompliment liker du best?
- Du er vakker, fra hjertet og ut!Ryktene sier at du trener sinnsykt mye, fortell om en vanlig treningsdag for deg?
- Jeg står ofte opp klokken fem og drar på en times spinning. Så er jeg hjemme en tur for å spise frokost og blogge. I 13-tiden har jeg en økt med styrketrening, spiser en lett lunsj og går en lang tur med hundene mine. Så er det middag og kardio til kvelds. Nå om dagen kjører jeg to-tre økter daglig, og skal holde på med det i et par måneder. Deretter går jeg tilbake til en eller to økter om dagen. Og jeg har treningsfri hver lørdag!

Det er ikke for at du har forandret deg siden vi lagte en reportasje om deg da du planla å stille som gatebilbabe for noen år siden (til høyre)?
- Wææ ..kremt! Ja hvem skulle trodd!. Er vel kanskje en grunn til at jeg ikke er Keiko lenger, så jeg fortsetter å trene jeg!!
 
Du laget et blogginnlegg om våryr her forleden – tror du faktisk folk har mer lyst på sex om våren eller - er det en myte?
- Det er absolutt ikke en myte! Du merker det vel selv?
 
No comment. Hva er din største erotiske fantasi?
- Oj - nå er det vel jeg som bør si ingen kommentar, men det er jo kjedelig. Hmm... etter vi var på Tenerife og hadde shoot satt jeg jo igjen med noen fantasier, som å ha sex på en strand og gjerne i vannet. Jeg har aldri vært noen stor fan av offentlig sex, men må si at det er en fantasi som jeg gjerne vil prøve.

Sjekk alle våre superhotte Omag-babes her!

Liker du denne saken?