Fullversjon 

Babe-klassiker: Chanett Marie (20) fra Oslo

Den sexy sekretæren Chanett Marie Bergan (20) fra hovedstaden er superhott - og har svart belte i taekwondo!

Bli VIP og se de frekkeste bildene av deilige Chanett Marie

MIN UKE:
Hver dag i uken står jeg opp klokken 06, hopper i dusjen, sminker meg og finner ut hva jeg skal ha på meg på jobb. Klokken 07 drar jeg hjemmefra til jobben min som sekretær for selskapet som driver med boliger. Min dag er ganske planlagt, jeg svarer på spørsmål fra meglere, tar alle telefoner, pakker inn post, frankerer og gjør det klart til å sendes, pluss masse ting som dukker opp.

Klokken 16 er jeg ferdig, da drar jeg hjem, trener og møter venner. Passer alltid på å sette av tid til venner. Så slapper jeg av litt før jeg går i dusjen, vansker sminken og alt som hører med og så finner jeg sengen rundt 23.. Beste sengen ever!

Tirsdag denne uken var jeg hos en kompis og så på en film og laget mat på ettermidddagen.

Onsdag var jeg på et politisk møte, jeg sitter styret i Oslo Øst FpU, og temaet var hvordan vi skal få medlemmene våre mer engasjert. Og nei, jeg støtter ikke krigen, jeg syns det er helt forferdelig det som skjer i verden, og jeg personlig er imot krig.

Onsdag er ellers min TV-dag, da ser jeg på "Gossip Girl", " Ugly Betty" og "Dirty, sexy money".

Torsdag er treningsdagen min, da trener jeg ekstra, må jo stramme opp alt som skal strammes opp! Etter det går jeg kanskje ut og tar et par øl med noen venner. Etter det er det de samme rutinene for leggetid, samme hver dag.

Fredag pleier jeg å sove litt etter jobb, for da jobber jeg som bartender på Crystal Club om kvelden. Men denne helgen skal jeg ikke jobbe. På lørdag drar jeg og noen venninner til Køben for og se på Chris Brown!!!

Er på flyplassen sånn ved firetiden, og så er det rett på flyet. Vi skal shoppe når vi kommer frem og har funnet hotellet vårt, så er det middag, og så ut på byen og feste - feste - feste!!

Lørdag - da skal vi shoppe helt sikkert på dagen og kose oss og bare nyte alt som er. Så skal vi på konserten, og deretter på afterparty og feste igjen. Får håpe vi får møte han Chris Borwn da, venninnen min er helt forelsket i ham - så skal få det til så hun får møte ham!

Tidligere har jeg drevet aktivt med taekwondo i åtte år, og har svart belte. Jeg elsket det, var med i mange konkurranser og gjorde det kjempebra. Har også vært dommer. Jeg satte meg som mål å være med i OL i Beijing i fjor, men det skjedde dessverre ikke på grunn av skader. For øyeblikket trener jeg derfor ikke, og det er veldig trist.

Liker du denne saken?