Fullversjon 
DEILIG, MEN KRESEN: Hun poserer gjerne i halmen - men når det kommer til kroppskontakt holder Magrete seg stort sett til småklining med venninner.

Møt Magrete (23) fra Haugesund

Magrete Isabell Løvbrekke er kjent for å kline med damer og vrang når det kommer til menn, men deilig er hun iallfall.


Bli VIP-leser - se de frekkeste bildene og video av Magrete Isabell!


Det ryktes at du har bestemt deg for å leve i sølibat?
- MindJolt-spill på facebook er jo mye mer gøy å holde på med enn menn! Neida, jeg er bare ufattelig kresen. Har bare vært sammen med en person og kan ikke helt se for meg det å være med en annen. Det kommer vel med tiden, men jeg er bare ikke den type jente som ligger rundt med folk uten noen form for følelser.

Hva er galt med menn?
Alt?! Joda, det er mange trivelige menn rundt omkring. Er bare ikke alle som passer sammen med meg. Jeg er ganske så sær selv om jeg er sprudlende.

Men du har en kvinnelig samboer?
- Ja det har jeg. Men vi har separate soverom! Har det faktisk vanvittig bra sammen med Carita. Hun er jo modell selv, så da lever vi litt inni en "rosa boble" og tar ikke livets store sorger så tungt. I tillegg er hun datanerd og sitter like mye på Facebook som meg.

Du skryter av at du ofte kliner med jenter i fylla – gjør du mer?
- Nei, det holder lenge med klining for meg altså.

Hva er det villeste du har gjort?
- I fjor reiste jeg på en to ukers tur alene til Hellas. Det tok helt av, og etter å ha danset på bardisken en lang kveld ble jeg hentet av ambulanse og lagt inn på sykehus på grunn av alkoholsjokk!

Hva er den ultimate partydrikken?
- Helt klart Long Island Ice Tea og Strawberry Margarita. Nå ble jeg tørst!

Det går noen rykter om en ellevill tur til Ayia Napa også…?
- Jada, reiste egentlig ned for å bli fotografert og å være vertinne. Men det ble en skikkelig fylletur. Ble blaant annet kastet ut ifra Tommys karaokebar. Men det skjedde ikke noe seksuelt, bare så det er sagt! Hver gang en gutt kom for å flørte så svarte jeg: Det står klamydia i panna di” og gikk bort.

Du trenger flere dager på å rydde rommet ditt – har du noen ordentlige sider i det hele tatt?
- Haha, nei, hvertfall ikke i følge samboeren min Carita, som til og med klager over at jeg ikke er flink nok til å skylle og brette melkekartonger.

Se den usensurerte videoen fra fotoopptakene med Magrete Isabell her:

Liker du denne saken?