Fullversjon 

Babeklassiker: Sylvia fra Kongsberg

Sylvia Stordalen Sletten fra Kongsberg er ikke sjenert av seg, og ble Årets Babe for to år siden. Se alle våre nakne Omag-babes!


Klikk deg inn på våre VIP-sider for å se USENSURERTE bilder og video her.


Du er ikke så sjenert foran kamera?
- Nei, det å være foran kamera i lite klær er noe som trigger og passer ypperlig for meg. Ukens Babe var det første jeg prøvde meg på, og det ga mersmak!

Er det noe du er sjenert for?
- Tja, nå må jeg tenke... jeg er egentlig ikke sjenert, men når du kommer et sted med mennesker man føler seg utilpass med kan jeg selvsagt bli det.

Du er ikke fremmed for Paradise Hotel og sex på TV?
- Neida, hvis muligheten hadde kommet hadde jeg ikke takket nei til det. Når det gjelder sex foran kamera så har det mest med om kjemien er der eller ikke. Kamera ville ikke bekymret meg.

Apropos kjemi - hva tenner du på ved menn?
- Jeg tenner på selvtillit og menn som vet hva de vil og hvordan han får det til. At han kan ta en dominant rolle på soverommet er veldig turn on for meg.

Hva er det villeste du har gjort?
- Etter en kjedelig kveld på byen gikk jeg tidlig hjem med en venninne og typen hennes for å ha nachspiel, og vi havnet i boblebadet med tequilaen. Etterhvert var det bare hun og meg igjen, hun begynte å kysse meg, det ene tok det andre og etterhvert ble det ganske så heftig mellom oss.

Hvis du noen gang blir berømt, risikerer vi at det dukker opp en privat sexvideo?
- Hehe, jeg håper absolutt at den forblir privat, men jeg har vært med på det, ja. Det er noe jeg syns alle bør prøve.

Hvordan er partylivet på Kongsberg om dagen?
- Så lenge det er på en lørdag kan det være ganske bra. Ellers er det vel stort sett hjemmefester som teller.

Det ryktes at du liker eksklusive biler?
- Ja, jeg liker å kjøre fort med Audien min. Og selv føler jeg at jeg er en flink bilist - selvom passasjerene klager over at de må holde seg fast.

Mange fartsbøter, da?
- Nei, har bare fått en fartsbot, og det var ikke min skyld engang. Plutselig var det bare kontroll rett rundt svingen da jeg lå i 110.

Liker du denne saken?