Fullversjon 

Babe-klassiker: Tara (25) fra Mandal

Vi tviler sterkt på at det finnes heitere damer med latinsk blod i Mandal enn Tara Rasmussen Mortada.

Bli VIP-medlem og se de usensurerte bildene og video av Tara fra Mandal

MIN UKE

Mandager står jeg tidlig opp for å rekke skolen jeg går på i ett år for å lære meg norsk. Jeg flyttet til norge for to år siden, fordi faren min skulle jobbe ved den brasilianske ambassaden her. Jeg har bodd mange steder, er halvt brasiliansk og halvt tysk, men har vokst opp i Frankrike.

Jeg syns norsk er et veldig sexy språk, og gleder meg til å kunne snakke med. Dessuten tenner jeg veldig på norske menn - jeg syns det er spennende at dere er litt sjenerte og ikke så pågående. Derfor har jeg bestemt meg for å bli boende i Norge.

Når jeg er ferdig på skolen, tar jeg meg gjerne en dusj. Jeg går frem og tilbake til skolen, og det tar en halvtime hver vei, så da får jeg litt trening! Om kvelden sitter jeg gjerne og ser på TV eller surfer på nettet. For tiden bor jeg alene, men prøver likevel å lage meg middag hver dag, gjerne noe med grønnsaker eller fisk for å være litt sunn. Men jeg tar også gjerne en hamburger innimellom.

Norskkurset jeg går på varer i fire timer fire dager i uken, fra mandag til torsdag. Disse dagene mine er ganske like. Fredag kan jeg sove lenge, da står jeg gjerne ikke opp før elleve. Det er min faste dag for å gå til frisøren og hudpleieren.

Hos hudpleieren tar jeg blant annet brasiliansk voksing - det er forferdelig vondt, men verdt det! Jeg er veldig nøye med kroppen min, og går aldri ut uten å være stelt og sminket. Jeg mener det er viktig at en kvinne alltid er sexy.

Fredag kveld er det tid for party med venner, gjerne hjemme hos meg. Da kjøper jeg gjerne en flaske tequila - tequilashots er det beste jeg vet, og jeg går ikke av veien for bodyshots - altså å ta saltet på puppene.

Jeg syns det er gøy å bli litt for full, men prøver å begrense meg litt. Som kvinne syns jeg det er greit å ha kontroll. Noen ganger går vi også ut på en av de to pubene her i Mandal, men det er ikke så mye som skjer, så ofte blir vi bare værende hjemme.

Når jeg blir litt full begynner jeg gjerne å synge og danse. Jeg har Singstar, og syns det er kjempegøy. Det e ikke så mye jeg er sjenert for, men jeg tør faktisk ikke å danse uten å ha drukket.

Søndag prøver jeg å ta det rolig for å være klar for skolen på mandag. Kanskje ser jeg en film - jeg elsker filmer om seriemordere, men vet ikke helt hvorfor. Romantiske komedier er iallfall ikke noe for meg!

Se video med Tara her:


Denne bildeserien ble publisert første gang i 2009

Liker du denne saken?