Fullversjon 

Her viser hun puppene!

Syns hun kanskje rumpa har fått nok oppmerksomhet?

Vi her i Omag elsker Coco - eller Nicole Natalie Austin. Ut i fra klikkingen på sakene vi har hatt om henne tidligere, vet vi også at leserne våre elsker henne minst like høyt.

Som mange har fått med seg har Hollywood-baben kanskje verdens mest asstastiske rumpe som hun konstant viser frem på Twitter og bloggen sin - ofte uten stringen på.

Men på den såkalte "titty tuesday" sist uke viste hun en annen side av sin kurvede kropp i Twitter-bloggen, nemlig puppene med niplene struttende. I motsetning til Cocos spesielle rumpe er ikke puppene ekte. Men det kan vi leve med.

For usjenerte babes og deres fans har titty tuesday og thong thursday blitt begreper på Twitter. Så tirsdager og torsdager gjelder det å følge med på mini-bloggen, gutter!

I bildeteksten til nippel-bildet legger Coco vekt på at hun var usminket og på vei til å legge seg, men vi må innrømme at hvor mye maskara dama har på seg har veeeldig liten betydning for vår beundring.

Eksebisjonisten Coco er den perfekte baben for enhver redaksjon, hun er usjenert og porno, men klarer ballansen så hun samtidig blir sett på som hardtarbeidende og dritseriøs.

Lenge var hun ikke kjent for så veldig mye annet enn assen sin,  men ved konstant å pushe seg selv i blader, på nettet og på enhver kjendisfest med mannen Ice-T har hun nå blant annet fått sitt eget TV-show og sitt eget klesmerke.

Dette er dama som kan kunsten å overvinne enhver jantelov, slike skulle vi gjerne hatt flere av her i landet, gitt! Ha en asstastisk helg, og nyt et knippe av Cocos siste twitter-oppdateringer i vårt bildegalleri.

Her kan du selv følge Coco på Twitter!

Liker du denne saken?