Fullversjon 
TØFF OG SEXY: Lena Johannesen er en av verdens mest brukte fitnesmodeller.

Norske Lena kan få Ironman-tittel

Norske Lena Johannesen kjemper om å få tittelen "Hardbody of the year" i det internasjonale fitnessmagasinet Ironman.
Vil du hjelpe henne med å vinne? Klikk her!

Etter fem år som profesjonell fitnessutøver i USA, begynner det virkelig å løsne for Oslo-jenta Lena Johannesen.

Nå er hun med i en eksklusiv samling av ti tøffe og sexy modelljenter som konkurrerer om tittelen "Hardbody of the year" i det internasjonale fitness- og kroppsbyggermagasinet Ironman.

Foreløpig ligger hun som nummer to i avstemningen, som foregår på internett.

Klikk her for å stemme på Lena.

- Ifjor begynte ting virkelig begynt å gå min vei, forteller den norske jenta, som sa opp jobben som postbud og flyttet til Los Angeles i California i 1998.

- Jeg kjeder meg aldri, og har aldri angret et sekund på at jeg forlot jobb og venner i Norge for å satse her.

I dag er Lena Johannesen en av de mest brukte fitnessmodeller i verden, og har de senere årene vært forsidepike på et utall av blader. Snart blir hun også å se på forsiden av den norske Ironman-utgaven.

- Jeg har også vært med i noen TV-serier, blant annet har jeg hatt en liten rolle i VIP med Pamela Anderson, forteller Lena til OnlineMagasinet.

Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone (bildet til høyre), Oliver Stone og Cindy Crawford er blant de andre superstjernene som den norske jenta har møtt i forbindelse med modelljobbingen.

- Jeg skulle gjerne vært modell på heltid, men for å tjene til livets opphold jobber jeg også som personlig trener. Jeg klarer meg bra, men styrtrik er jeg ikke enda. Det er dyrt å bo i Los Angeles, fastslår 33-åringen, som er forlovet med fitnesstreneren Marc og skal gifte seg til sommeren.

- Noen planer om å flytte tilbake til Norge har jeg ikke. Men norske menn vil alltid være i mitt hjerte, sier Lena og smiler.

Lena var Ukens Babe i OnlineMagasinet i 2002.
Klikk her for å se bildene.

LES OGSÅ:
Norske Lena på Ironman-cover

Liker du denne saken?